Kahve Lavazza Satış Ltd. Şti.


1483 sok no:2/A Doğanlar Bornova İZMİR

Telefon1: 0232 478 5233

Telefon2:

Fax:

Web: www.kahvelavazza.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünyanın en çok hayali kurulan ama en zor işlerinden biridir kafe veya restoran işletmek. Müşterilerinizi memnun etmek, onların tekrar sizi tercih edeceğinden emin olmak en büyük isteğiniz. Bunu ancak kaliteli malzemeler ve kaliteli bir hizmet ile sağlayabilirsiniz. Bu anlamda tedarikçileriniz size kaliteli ekipmanlar ile kaliteli malzemeyi, en uygun fiyatla ve danışmanlık desteği ile birlikte sunsa fena olmaz mı?
Kahveciniz 20 yıllık tecrübesi ile size hem kaliteyi ve güveni sunuyor hem de danışmanlık yaparak 7/24 sizin arkanızda duruyor. Kafeniz için espresso makinalarından, soğuk içecek makinalarına; kahveden ve çaydan, limonata ve smoothie gibi soğuk içeceklere kadar her tür ihtiyacınızda Kahveciniz hep sizinle.
kahveden ve çaydan, limonata ve smoothie gibi soğuk içeceklere kadar her tür ihtiyacınızda Kahveciniz 7/24 sizinle.
www.kahveciniz.com


Ürün ve Hizmetler

Kahve sektöründeki tecrübesi ve başarısıyla amacı bu sektörde müşteri memnuniyeti olan Kahveciniz mağazasını sizlere tanıtmak bizleri mutlu etmektedir. Lavazza filtre kahve, lavazza çekirdek kahve, jacobs kahve, her türlü filtre kağıdını aynı zamanda cafe ihtiyaçlarınızı en uygun fiyata bulabileceğiniz en doğru adres.. www.kahveciniz.com

#lavazza kahve #lavazza izmir #lavazza türkiye #lavazza filtre #best lavazza


Benzer Firmalar