Anasayfa » Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Gama Güvenlik Teknolojileri- DVR kayıt cihazı- MOBESE, güvenlik sistemleri

Gama Güvenlik Teknolojileri- DVR kayıt cihazı- MOBESE, güvenlik sistemleri


Konya Sk No:28 Ulus

Telefon1: 0312 367 65 13

Telefon2: 0312 319 34 68

Fax: 0312 319 48 81

Web: www.gamaelektronik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gama Güvenlik özellikle son zamanlarda yoğun bir şekilde ilgi gören MOBESE olarak adlandırılan Şehir, Kent, Fabrika, Şantiye, Tesis gibi geniş alanlı alanların izlenmesi ve güvenliğinin sağlanması alanlarında faaliyet göstermektedir.
Uygulamalarında kullandığı yüksek teknoloji ürünleri ile kablosuz 50 km mesafede bile sorunsuz gerçek zamanlı görüntü aktarımını garantili olarak gerçekleştirmektedir. Piyasada Kablosuz uygulamalarda yaygın olarak kullanılan çanaklı link sistemleri yerine sayısal teknoloji ürünü IP sistem ürünler kullanmakta, bu sayede kaliteli ve gerçek zamanlı görüntü aktarımı sağlamaktadır. Sistemlerinde kablosuz uzaktan kamera PTZ hareket ve zoom kontrollerinde herhangi bir ek aygıt kullanmadan bilgisayar ekranı üzerinden mouse yardımıyla kameraları yönlendirebilmektedir. Yine aynı zamanda kayıt için DVR kart veya harici DVR kayıt cihazı gibi yüksek maliyetli ürünler kullanılmamakta olup kayıtlar program yardımı ile direk bilgisayara yapılmaktadır.
Uzman kadromuz ile projelerinizde firmamızla irtibata geçiniz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #