Anasayfa » Oteller » Turizm » KONYA Oteller » DAMLA BUKLET OTEL EKİPMANLARI

DAMLA BUKLET OTEL EKİPMANLARI


Fevzi çakmak mah.10555 sok

Telefon1: 5426801994

Telefon2: 5549111245

Fax:

Web: damlabuklet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

amla Buklet firması olarak Otel Ekipmanları sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.

Damla Buklet olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.


Ürün ve Hizmetler

Buklet Malzemesi, Buklet Malzemeleri, Otel Buklet Malzemeleri, Balkon Askılığı, Laguna Balkon Askılığı, Balkon Askılığı, Şampuan, Kol Bandı, Tela Terlik, Kağıt Tela Terlik, Baskılı Joker Kalem, Bardak Kapağı, Klozed Bandı, Ayakkabı Temizleme Bezi, Kese Ayakkabı, Banyo Kesesi, Sabun, Dikiş Seti, Kibrit, Kulak Pamuğu, Duş Bonesi, Kapı Kolu Talimatı, Baskılı Çamaşır Çantası, Baskılı Hijyen Poşet, Baskılı Steril Bardak Poşeti, Askılık, Plastik Askılık, Eva Tabanlı Havlu Terlik, Baskılı Kurşun Kalem, Ayakkabı Cilası, Havlu Kartı, Bardak Altı, Diş Seti, Traş Seti, Ayakkabı Çekeceği

#otel terliği #buklet malzemesi #otel buklet çeşitleri #sabun şampuan #otel buklet


Benzer Firmalar