Anasayfa » Mali Müşavirler » Muhasebe » İSTANBUL Mali Müşavirler » Fra Luca Mali Müşavirlik

Fra Luca Mali Müşavirlik


Ortaklar Cad. Onur İş Merkezi No:2 Daire:11 Kat:7 Mecidiyeköy /İstanbul

Telefon1: 0212 212 10 02

Telefon2:

Fax: 0212 212 10 02

Web: https://www.lucamalimusavirlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

LUCA MALİ MÜŞAVİRLİK VE MUHASEBE HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. 2005 yılında kurulmuş ve kısa sürede müşterilerine geniş bir hizmet çeşitliliği sunarak en büyük yerel mali müşavirlik firmalarından biri olmuştur.

Şirketimiz bünyesinde 4 Mali Müşavir ve SGK, vergi, devlet teşvikleri, yönetim danışmanlığı, eğitim gibi konularda uzmanlaşmış birçok profesyonel yer almaktadır. Aylık olarak müşterilerden alınan faturalar, dekontlar ve ekstreler sisteme kayıt uzmanları tarafından girildikten sonra mali müşavirlerce kontrol edilmekte ve buna göre vergi politikaları belirlenmektedir.

Müşterilerinin eğitimine önem veren, ofisinde bulunan eğitim salonunda ve dışarıdan kiraladığı eğitim salonlarında müşterilerine sürekli eğitim ve seminerler düzenleyen LUCA MALİ MÜŞAVİRLİK bünyesinde birçok eğitmen ve danışman da yer almaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Muhasebe ve Mali müşavirlik alanında 2005 yılından günümüze uzman kadrosu ile profesyonel mali müşavirlik hizmetlerini sizlerle buluşturan Luca Mali Müşavirlik ve Muhasebe Ltd. Şti. olarak muhasebe alanında aradığınız güveni sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

#mali müşavirlik, şirket kurmak #muhasebe, denetim #Bordrolama, vergi #girişimcilik, #danışmanlık,


Benzer Firmalar