Roof Çelik


Hacivat Mahallesi Ankara Yolu Caddesi No:589 A Z1

Telefon1: 0 543 661 26 61

Telefon2: 0 532 221 72 40

Fax: 0 543 661 26 61

Web: roofcelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÇELİK ÇATI NEREDE KULLANILIR?
Roof Çatının Türk piyasalarına son hızla tanıttığı, çelik yapı malzemesinden üretilmiş çelik çatıların kullanım alanları hafif yapı malzemesini tercih edenler tarafından oldukça merak ediliyor. Çelik çatı, çelik yapı malzemesinin şekillendirilmesi ile oluşan son derece kullanışlı yapı malzemelerinden biridir.

Çelik çatı nerede kullanılır sorusunun en güzel cevabı, çelik çatının kullanılmasını istediğiniz her yerde kullanılabilecek olmasıdır. İsterseniz kendinize ait bir konutun çatısında, isterseniz kişisel bir otoparkın çatısında, istediğiniz bir fabrikanın herhangi bir kısmında çelik çatıyı kullanabilirsiniz.

Çelik çatıları, Roof Çatı yardımı ile çelik yapı malzemesine şekil vererek de kullanmak mümkün olacaktır. Çelik çatılar, oval şekilde veya yuvarlak bir silindir şekilde bulunduğu yere yarı kapalı bir hava vermenize yardımcı olabilir. Okul bahçelerinde, kapalı ve açık spor salonlarının inşasında çelik yapı malzemesini kullanabilirsiniz. Çelik yapı malzemesi her türlü hava koşulunda tam koruma sağlayacak, sizi ve çevrenizi güvende tutacaktır.

Roof Çatı tarafından son derece güvenli ve sistemli üretilen çelik çatılar, istediğiniz her alanda kullanıma hazırdır. Özellikle Roof Çatı tarafından tavsiye edilen kullanım alanları içerisinde bulunan hangarlarda Roof çatının, çelik yapı özellikte ki çelik çatısını kullanmak ürünlerin uzun süre saklanmasına yardım edecektir. Uzun süre saklanan tarımsal ürünlerin varlığı mallarınızın uzun süre güvende kalacağının en büyük göstergesidir. Her türlü iş alanını destekleyen Roof Çatı sizi yeni bir çatı anlayışı ile tanıştırmaya hazır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar