Anasayfa » Redüktör » Makine sanayi » İSTANBUL Redüktör » DARKA REDÜKTÖR MOTOR ve KAPLİN SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DARKA REDÜKTÖR MOTOR ve KAPLİN SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Süleyman Demirel Bulvarı 23. Cad.Heskop Sanayi Sitesi M10

Telefon1: (212) 567 66 86

Telefon2:

Fax: (212) 567 66 96

Web: www.darkareduktor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Darka Redüktör, sanayide kullanılmakta olan Güç Aktarma Sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda ülkemizin önde gelen yerli ürünleri ile yurt dışında söz sahibi firmaların ürünlerinin bir arada tek elden tedarik edilmesine imkan sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Standart redüktörler, planet redüktörler, yön değiştirici redüktör, plastik ekstruder redüktörler, ağır hizmet redüktörleri ve özel tasarım redüktörler ve diğer redüktör çeşitlerinde yüksek deneyim sahibi olan Darka Redüktör, müşterilerine doğru ürünün doğru uygulamada kullanılması konusunda çeşitli çözümler sunmaktadır.
Darka Redüktör, kaplin sanayinde de hidrolik kaplin, dişli kaplin, elastik kaplin, yaylı kaplin, fıçı tipi kaplin gibi ürünler üzerine faaliyet göstermektedir.
Mekanik varyatörler ve kayışlı varyatör ürünlerimiz ile değişken hız sayesinde doğru orantılı tork artışı sağlanmaktadır.
Öte yandan Transmikser redüktörü, Kardan Şaft, Döner Tabla Dişli-Dişsiz rulman, Doğrusal hareket redüktörleri gibi ürünler ile sektöre özel hizmet verilmektedir.
Darka Redüktör, görüldüğü üzere ürün yelpazesinin genişliği sayesinde alternatifli ve uygun çözümler sunabilmektedir.
Firmamızda kaliteden ödün vermeden, dürüst hizmet, doğru ürün, zamanında teslimat, uygun fiyat ve satış sonrası servis memnuniyeti amaçlanmaktadır.

#redüktör #dişli kaplin #yaylı kaplin #kardan şaft #bonfiglioli redüktör


Benzer Firmalar