Emin Çay Kazanları


Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. Tim1 İş Merkezi No: 6 / 223

Telefon1: 02125678804

Telefon2:

Fax: 02125678804

Web: www.caykazanlari.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Teknolojinin “kolaylık” ve “rahatlık” anlamına geldiği günümüzde ekmek kızartmaktan çay demlemeye, yumurta haşlamaktan Türk kahvesi pişirmeye kadar bir çok gündelik işimizi artık elektronik cihazlara devrettik. Günün neredeyse her saati bu tür bir cihazı kullanmak durumunda olan insanların ilk beklentisiyse cihazlarının sorunsuz, arızasız ve verimli çalışması olmakta. Ekonominin hayatın merkezinde olduğu zamanımızda bu mutfak aletlerine en uygun fiyata sahip olabilmek de en az kalitesi ve performansı kadar önemli bir kriter olmaktadır.
Emin Pazarlama’da “Müşteri memnuniyeti için kaliteyi ucuza satmak”, hem şirket politikası hem de hizmet anlayışının bir ifadesi olmuştur. Bu sebeple gerek üretim aşamasında, gerekse satış ve satış sonrası hizmette ülkemizin en iyi markalarıyla çalışmaya özen gösteriyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Çay Kazanı başta olmak üzere endüstriyel mutfak ürünlerinin tamamında, müşterilerimizin kalite ve ucuzluk konusundaki beklentilerini mümkün olan en iyi şartlarla karşılamayı şiar edinmiş olan Emin Pazarlama, insan sağlığı ve konforunu artırmak amacıyla gerek üretimde gerekse satış aşamasında yüksek performansın peşindedir.
Emin Pazarlama için müşterilerinin güveni ve hizmetten hoşnut kalması birinci planda gelir. Müşteri memnuniyetini sağlamak için ürün kalitesi ve ürün fiyatının yanı sıra çalışanlarımızın eğitimine ayrıca özen gösteriyoruz. Satış ve satış sonrası hizmette etik değerler ve mesleki tecrübe uyumunu sağlamak bir diğer amacımızdır.
* * *

Çay demlemek için işyerlerinizde kullandığınız elektrikli çay makinelerinin, çay kazanı çeşitlerinin kalitesi ve çay kazanı fiyatları konusunda sektörün en iddialı firmalarından biri olan Emin Pazarlama, standart çay kazanı çeşitlerinden paslanmaz krom çay kazanı, statik boyalı ve bakır çay kazanının yanı sıra, L Tipi, pleytli elektrikli, özel büro tipi, ters ocaklı ve benzeri ürünleriyle çok çeşitli ihtiyaçlara hitap edebilen geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
Her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli ve şık çay makinelerine sahip olabilmek için bizimle irtibata geçiniz.

#çay kazanı #ocakbaşı mangal #çay makinesi #elektrikli çay kazanı #çay ocağı kazanları


Benzer Firmalar