Anasayfa » Genel Hurda » Hurda » İSTANBUL Genel Hurda » Üç Kardeşler Geri Dönüşüm

Üç Kardeşler Geri Dönüşüm


42. Sk. Akçaburgaz Mahallesi 34522 Esenyurt/İstanbul Türkiye

Telefon1: 02128580929

Telefon2: 05368511638

Fax:

Web: www.uckardeslersanayi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÜÇ KARDEŞLER KİMDİR ?
HAKKIMIZDA

Firmamız 1995 yılında Üç Kardeşler Hurda Sanayi adı altında hızla çalışmalarına devam etmektedir Gerekli altyapı, tesis ve lisans çalışmalarını tamamlayarak bugün Metal Hurda İşleme,PCB Arındırma, Metal Talaşların, atık kablolar ve plastik gibi tehlikesiz atıkların lisanslı geri dönüşümü konularında faaliyet göstermektedir. Tüm faaliyetlerinde hava, su ve toprağı korumanın bilinci ve sorumluluğuyla hareket eder. İnsanlığın çevre konusunda ödediği ve muhtemelen ödeyeceği bedellerin ağırlaştığı günümüzde çok daha önem kazanan atıkların toplanması ve geri dönüşüm konusunda dünyadaki yeni teknolojileri takip ederek ihtisaslaşmak, tedarikçi ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler bulmayı Üç Kardeşler Hurda Sanayi kendine amaç edinmiştir.”

MİSYONUMUZ

Küresel ısınmanın doruk noktaya çıktığı günümüzde çok daha önem kazanan atıkların toplanması ve geri dönüşüm konusunda dünyadaki yeni teknolojileri takip ederek ihtisaslaşmak, tedarikçi ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler bulmaktır.


VİZYONUMUZ

Sürekli gelişen ve yenilenen bir hizmet anlayışına sahip, toplam kalite yönetimi felsefesini benimsem iş geri dönüşüm sektöründe lider bir kurumsal şirket oluşturmak.


Ürün ve Hizmetler

alüminyum hurda alüminyum talaş, hurda demir, demir talaş, paslanmaz hurda, paslanmaz talaş, sarı, sarı talaş, kablo, bakır, bakır kablo, üçkardeşler, üç kardeşler

#üç kardeşler #üçkardeşler #hurdacı #esenyurt hurdacı #hadımköy hurdacı


Benzer Firmalar