SaatKac


Sırasöğütler 1653.sok no: Kocaeli Gebze

Telefon1: 05333868382

Telefon2: 05333868382

Fax:

Web: www.saatkac.web.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilmediğiniz şehirler, bilmediğiniz ülkeler, dünya üzerinde keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce yerleşim alanı varken neden bunlara göz atmıyorsunuz? Şu an güneşleniyor olabilirsiniz ya da bulunduğunuz yerde hava kapalı olabilir, peki uzaklardaki yakınlarınız hangi hava koşullarında ve hangi zaman diliminde yaşıyor?

Saat kaç uygulamamız ile sizden kilometrelerce uzaktaki yakınlarınızın bulunduğu yerdeki hava durumunu öğrenebilir, orada saatin kaç olduğunu bilebilir, aranızdaki saat farkını hiçbir işlem yapmadan görebilirsiniz. Sade ve şık grafiklerimiz ile zenginleştirdiğimiz sitemizde kolayca gezinebilir, aradıklarınıza rahatça ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz saatini sorguladığınız ekranda yerleşim bölgelerine ait kısa bilgileri, dilerseniz de bloğumuzdan aynı yerlere ait daha detaylı bilgileri görebilirsiniz. Havanın kaç derece olduğu, sorguladığınız yerin enlem boylam bilgileri, yakınlarındaki bölgeler, hangi zaman dilimine ait olduğu gibi bilgileri mini grafikler halinde size sunuyoruz.

Blogumuzda ise sorgulamak istediğiniz yerlere ait daha kapsamlı bilgiler bulunuyor. Açık ve anlaşılır bir anlatımla hazırladığımız içeriklerimiz içinde yorulmadan istediğiniz bilgiye ulaşabileceksiniz.

Sitenize şık saatler eklemek isterseniz uzaklara gitmeyin. Sitene ekle kodumuzu kullanarak birbirinden güzel saatlerimizi internet sitelerinize yerleştirebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


saatkac, türkiyede şuanda saat kaç, dünya saatleri

#saatkac #türkiyede şuanda saat kaç #dünya saatleri # #


Benzer Firmalar