BOĞAZİÇİ MAKİNE & MUTFAK MALZEMELERİ


Mahmutbey Mahallesi Mahmutbey yolu İstoç Toptancılar Çarşısı 5. ada no:108 34218 İkitelli

Telefon1: 02126590522

Telefon2:

Fax:

Web: www.bogazicicaykazani.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:19 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Boğaziçi Makine, çeşitli ev gereçlerinin yanı sıra endüstriyel mutfak ekipmanlarının imalat ve satışını yapan deneyimli bir firmadır.
Firmamız bünyesinde sanayi tipi davlumbazlardan, elektrikli çay makinelerine, ful otomatik çay kazanlarından, döner ocaklarına kadar her çeşit endüstriyel mutfak ekipmanı satışı söz konusudur.
Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla kalite ve fiyat oranına özellikle dikkat eden Boğaziçi, satış sonrası destek hizmeti ve kalite standrtları belgelerine sahip ürünleriyle müşterilerine sürekli destek sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Genel olarak endüstriyel mutfak ekipmanları asahasında hizmet veren firmanın özellikle öne çıkan ürünü ful otomatik çay kazanlarıdır. Elektrikli çay kazanları, doğalgazlı çay kazanları, çay otomatı ve her çeşit çay makineleri faaliyet alanıdır.
Çay kazanı imalatı ve satışının yanı sıra ocakbaşı mangal, kahveci güzeli, kumda kahve makinası gibi işlemeli bakır ürünler ve döner ocağı, hamur yoğurma makinaları vb. diğer mutfak ekipmanları da faaliyet alanına girmektedir.

#çay kazanları #bakır ocakbaşı #çay makinesi #elektrikli çay kazanı #çay ocağı kazanları


Benzer Firmalar