Anasayfa » Makine sanayi » İSTANBUL Makine sanayi » Altın Kural Metal

Altın Kural Metal


İnönü mah. Kayışdağı cad. gök plaza no:202/3 34755 Ataşehir/İstanbul

Telefon1: 0216 5775440

Telefon2: 05415526515​

Fax: 0216 5778440

Web: www.altinkuralmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2016
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Birçok kurumun aradığı en önemli şeye yani tecrübeye sahip olan Altın Kural Metal sizlere profesyonel bir ekip ile hizmet etmektedir. Başta Firma Sahibi Mehmet Murat Beyin 20 yılı aşkın bilgi birikimi gerekse diğer arkadaşlarımızın firmamıza kattığı tecrübeler sizlere ciddi katkılar sağlayacaktır.

Altın Kural Metal olarak Paslanmaz Çelik Hammadde Tedariği ve satışı yapmaktayız. Tedarik etmiş olduğumuz ürünlerimiz arasında; Paslanmaz Çelik Tel, Paslanmaz Çelik Rulo Sac, Paslanmaz Çelik Filtre/Elek Teli , Paslanmaz Çelik Kaynak Teli , Paslanmaz Çelik Halat , Paslanmaz Çelik Çubuk bulunmaktadır. Hammadde dışında üretiminiz için gerekli CNC Tel ve Yay Form Makineleri , Tel Bükme Makineleri ve Şerit Makineleri de ürünlerimiz arasındadır.
Altın Kural Metal uluslararası pazarda sizi güvenle temsil ederek sizin verimliliğini arttıracak bir oluşumdur.

Hedeflediğimiz konum kesinlikle sektörde hak ettiğimiz yeri almak ve siz değerli müşterilerimize kendi uzmanlık alanımız olan metal başlığı altında ciddi katkılar sağlamaktır.

Altın Kuralımız Müşteri Memnuniyeti olup Bizimle çalışan her bir kurum bizim için çok değerlidir.


Ürün ve Hizmetler

Tel, sac, paslanmaz, çelik, paslanmaz çelik tel, CNC makineleri, CNC makine satışı, yay, vida, cıvata, perçin, metal, makine, halat, filtre, kaynak teli, şerit, tel bükme makineleri, yay makineleri, şerit makineleri, tel form makineleri, esnek metal hortum, müzik teli, elek, gazaltı, tozaltı, çubuk, civatalık tel, örgülük tel, filtre teli, baskı yayı makineleri, basma yay, çekme yay, torsiyon yaylar, form yay, tel bükme, saz teli, yaylık tel, TIG-MIG kaynak telleri, çubuk, makara, perçinlik tel, teknik desteği, hammadde tedariği, paslanmaz çelik vidalık tel, konveyör bant

#metal , makine #paslanmaz çelik, tel #CNC makineleri, CNC makine satışı #örgülük tel, filtre teli #kaynak teli, şerit


Benzer Firmalar