Anasayfa » Dekorasyon » Mimarlık » İSTANBUL Dekorasyon » Görsel İç Dekorasyon

Görsel İç Dekorasyon


Barbaros Mah. Mahmutbey Cad. No:80/A Güneşli - Bağcılar, İstanbul, Türkiye

Telefon1: 0553 686 33 58

Telefon2:

Fax:

Web: www.gorselicdekorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Birbirinden farklı mobilya ve ürünleri bir araya getirerek farkınızı yaratabilirsiniz. İç dekorasyon www.gorselicdekorasyon dekorasyon modern stil dizayn edilmiş oturma odası şıklığıyla göz alıyor. Öte yandan çizgilerin dilini kullanmayı sevenler için koltuk takımlarına alternatif başka bir koltuk modeli eklemek mümkün. Açık renk tonları ağırlıklı döşenmiş rustik stil bir mutfak dekorasyonu ile karşı karşıyayız. Uzun mutfak tezgahlarının yanı sıra işlevsel bir mutfak adası bulunuyor. Mutfak dolapları ve mutfak adası genel olarak aynı açık renk tonları ile benzer dokularla uyum içerisinde. Yer döşemesi için tercih edilen şık yer karoları oldukça cezbedici. Bir mutfak iç dekorasyonu fikri olarak, mekanın havasını değiştiren önemli etkenlerden.

Simetri kadar duvar dekorlarında kullanılan canlı renkler, kutu kutu raf modelleri oturma odasına hareketlilik katıyor. Öte yandan kontrast değerler her zaman için ev iç dekorasyonu fikirleri arayanlara canlılık getiren unsurlardan biri olduğunu hatırlatmalı. İç dekorasyon zıt renklerin kullanımının yanı sıra, sıcak renk tonlarının da mekanı canlandıran ve hareketlendiren sonuçlar verecektir. Beyaz tuğla duvar kaplama artık daha modern bir yaklaşımla yorumlanırken, şık ışıklandırma detaylarıyla oturma odası dekorasyonu tamamlanmış. Keyif düşkünleri için köşede sallanarak kitap okumak ya da çocuklara masal okumak ilham veren fikirlerden olabilir. Yeşil rengin cazibesini takip edenler, gözlerinizi kamaştıracak bir banyo modeli ile karşınızdayız.

Cam duşakabin mekana derinlik katan, son dönemlerde yaygın kullanıma sahip işlevsel araçlardan biri oldu. Beyazın ve yeşilin buluştuğu banyo iç dekorasyon modelinde içinizi ferahlatan detaylar görebilirsiniz. Gerek lavabo formu, gerek sadelik; işlevselliğin ön planda olduğu bir model. Öte yandan yeşil renk dokunuşlarıyla bile sadece estetik bir görünüm kazanmak ve banyonun havasını değiştirmek oldukça mümkün. Hem aksesuarlarınızı değerlendirebileceğiniz çok amaçlı dolap modelleri hem de şık bir makyaj masası. Zarafeti temsil eden özgün bir avize modeli ile yatak odalarınızı güzelleştirebilirsiniz. Özellikle küçük yatak odası sahiplerinin sıkıntılarını hafifleten çok amaçlı kullanılabilen dolap modelleri oldukça ilgi çekiyor. Canlı renk ve desenlerle nevresim modelleri ile fark yaratmaya bizimle ilerleyip devam edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

İç dekorasyon firmamızdan ofis tadilatı, ev tadilatı gibi hizmet alabilir mutfak ve banyo dekorasyonu yaptırabilirsiniz. Tadilat işleriniz için uzman ekibimizden faydalanabilirsiniz.

#iç dekorasyon #mutfak tadilatı #ofis tadilatı #banyo tadilatı #ofis tasarımı


Benzer Firmalar