Anasayfa » Endüstriyel Kimyasallar » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Endüstriyel Kimyasallar » BİMAKS KİMYA VE GIDA DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

BİMAKS KİMYA VE GIDA DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.


Göztepe Mh. Göksuevler Sit. Begonya Cd. A43A Nolu Villa No: 36

Telefon1: 0541 455 30 64

Telefon2: 0216 321 32 16

Fax:

Web: bimakskimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:19
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul merkezli olup, tüm sanayi kollarında bugüne kadar birçok işletmeye özel formüller sunan, maksimum üretim verimi ve mükemmeliyeti için danışmanlık veren, teknik servis sağlayan, çevre sorunlarına hassas, konusunun uzmanı bir firmadır.

Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerimiz, yenilikçi ürünler sunma isteğimiz, teknik destek ve lojistik mükemmeliyetimiz ile dünya çapında müşterilerimize kaliteli hizmet ve farklı kazançlar sağlamaktayız.

Bimaks olarak “Takım Çalışması” ruhu içersinde, gelişmelere açık, bilgi paylaşımına önem veren bir yapıya sahibiz. Sizler için ürettiğimiz her çözüm, bizlere başarı ve gurur kaynağı olmaktadır. Akılcı ve kalıcı çözümler sunarak ortak projeler gerçekleştirebilmek ilk amacımızdır. Firmamız müşterilerine kendi markaları ile satış yapabilme imkanı da sağlamaktadır.

BİMAKS, endüstriyel su ıslahında kullanılan yüksek performanslı ürünleri, proses kimyasallarını, test kitlerini, dozaj pompalarını sizlere sağlayan lider bir firmadır. Üretim ve satış faaliyetlerini bünyesinde bir arada bulundurmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Antiskalant çeşitleri (Nsf`li dahil)
Membran Yıkama Kimyasalları
Kapalı Devre Kimyasalları
Kazan Kimyasalları
Kondens Kimyasalları
Oksijen alıcılar
Biyositler
Kule Kimyasalları
Endüstriyel Yıkama Kimyasalları
Endüstriyel Temizlik Malzemeleri

#Antiskalant NSF #Kireç önleyici #Kazan Kimyasalı #Kule Kimyasalı #Korozyon önleyici


Benzer Firmalar