Aktüel Ürün Kampanya


İstanbul & Taksim

Telefon1: 0850 755 01 99

Telefon2:

Fax:

Web: www.aktuelurunkampanya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Güncel a101 ürün kataloglarını ve a101 indirimli ürünlerini bu kategorimizde bulabilirsiniz. Bu hafta a101 de hangi ürünlerin olduğunu öğrenebilirsiniz.

Sayfamızda insanlar için özellikle Perşembe günlerini alışveriş günü haline getiren A101 aktüel ürünler en güncel haliyle yer almaktadır. Tanınan markaların ve kendi öz markalarının yer aldığı yüzlerce farklı ürün A101 aktüel ürün kataloğu detaylarında günler öncesinde belirlenmekte ve bizler aracılığıyla sizlere erkenden fırsat kategorisinde duyurulmaktadır. İndirim mağazaları içerisinde gerek ürün çeşitliliği gerek ürün kaliteleri nedeniyle en çok tercih edilen markalar arasında yer alan A101 tarafından hazırlanan indirim listelerinde ne kadar bir indirim yapılıyor hangi ürünler bu hafta indirime giriyor ve birbirinden farklı sürprizleri sizler için sayfamızda paylaşıyoruz.

Haftada iki defa yayınlanmakta olup en geniş kapsamlısı her Perşembe tüm A101 şubelerinde geçerli olan A101 aktüel ürünler kataloğu genellikle insanların taleplerine ve ihtiyaçlarına göre yetkililer tarafından şekillendiği için güncel indirim detaylarına ve A101 marketlerde hangi ürünlerin indirime gireceği konusuna vakıf olabilmek için bizleri takip edebilirsiniz.

A101 özellikle kendi ürettirdiği yada sadece kendi mağazalarında satmak için cazip anlaşmalar yaparak tedarikçilerden satın aldığı ürünleri rakipleriyle kıyasladığımızda çok uygun fiyatlara satabilmektedir. Bu ürünler düşük gelir gruplarına hitap ettiği gibi, orta ve yüksek gelir gruplarına da hitap eden ürün çeşitliliklerine sahiptir.


Ürün ve Hizmetler


a101 aktüel, bim aktüel, aktüel ürün, aktüel kampanya, aktüel sitesi

#a101 aktüel #bim aktüel #aktüel ürün #aktüel kampanya #aktüel sitesi


Benzer Firmalar