Anasayfa » Ayakkabı ve çanta imal. Ve toptan satışı » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Ayakkabı ve çanta imal. Ve toptan satışı » Step Generation Tekstil Ürünleri Üretim İç ve Diş Ticaret Ltd. Şti.

Step Generation Tekstil Ürünleri Üretim İç ve Diş Ticaret Ltd. Şti.


Mehmet Akif Mah. Zirve Sok. 16/A

Telefon1: +90 (216) 328 61 60

Telefon2:

Fax: +90 (216) 642 26 75

Web: https://minibum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BEBEĞİNİZ İÇİN SAĞLIK VE KONFOR
Sıcacık güneş bahar mevsimiyle birlikte kendini göstermeye başladı. Aydınlık ve çiçeklerle dolu bir mevsime adım atarken sadece mevsimler değil minik yavrularımız da büyüdü ve ilk adımlarını atmaya başladı. Tam bu noktada bebeklerin ilk adımlarını güvenli ve konforlu bir şekilde atmaları için koruyucu madde içermeyen hakiki kuzu ve dana derilerinden el yapımı, hijyenik ve sağlıklı, terletmeyen özel bakım gerektirmeden yaz kış kullanılabilen minik patikler üretmeye başladık. Türkiye’de başladığımız patik ( ilk adım ayakkabılarımız) imalatımız ve satışlarımız ebeveynlerin bize olan güveni sebebiyle tıpkı bir bebek gibi büyüdü ve sınırları aşarak Avrupa’nın farklı bölgelerinde satış noktaları oluşturmamızı sağladı. Uluslararası satışlara ulaşan minik ayakkabılarımıza MiniBum® ismini vererek resmi olarak marka haline ulaştık.


Ürün ve Hizmetler

VİZYONUMUZ
Yarınlarımız olan bebeklerimizin minik adımlarından koşmaya başladıkları güne kadar onlara eşlik ederek hijyenik ve güvenli adımlar atması için sağlık koşullarına uygun, bebeklerin ayak yapısıyla uyumlu ürünler üretmek.

#bebek patikleri #ilk adım ayakkabısı # # #


Benzer Firmalar