İstanbul Cam Filmcisi


Şirintepe Mah. Barbaros Cad. No: 189

Telefon1: 0212 665 3614

Telefon2: 0531 778 3458

Fax:

Web: www.istanbulcamfilmcisi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz, sizlerin evinizi, ofis ve tüm alanlarınızı yaşanabilir hale getiriyoruz. Cam filmi ile alakalı tüm ürünlerimiz Başaran cam filmleri garantisindedir.

Cam Filmi Hakkında Bilgiler
Ülke çapında uygulama hizmeti ve geniş ürün yelpazesini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Artan yenilikçi ürün yelpazemiz ve gelişmiş ekip ve ekipmanlarımız ile 7/24 hizmetinizdeyiz.

2014 yılından günümüze kadar pencere cam filmleri işinde geniş bilgi ve tecrübeye sahip olduk. Başarı Cam Filmlerini kullanan tüm değerli müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler bizlerin piyasada ayağımızı yere sağlam basmamızı sağladı bu güne kadar bizden hizmet alan tüm müşterilerimize teşekkürü borç biliyoruz.

Sizlere Cam Filmi Hakkında Bilgiler vererek sorunlarınızla ilgili doğru ürünü seçmenize yardımcı olmaya çalışıyoruz eğer hala bir çözüm bulamadıysanız lütfen uzman ekibimiz ile görüşerek sorununuzu anlatın mutlaka size en iyi çözümü ve ürünü söyleyeceklerdir.


Ürün ve Hizmetler

Neden Cam Filmi Yaptırmalıyım
Cam Filmi Ücretsiz Keşif İçin 0531 778 3458 Hemen Arayın
Neden cam filmi yaptırmalıyım sorusunun cevabını bu makalemizde bulacaksınız. Sizlere cam filminin çeşitleri, özellikleri ve kullanım alanları ile birlikte görsel örneklerini paylaşacağım. Cam filmlerinin aslında hayatımızda ne kadar önemli yerlerinin olduğunu göreceksiniz çünkü herhangi bir madde veya ışığa çok fazla maruz kaldığımızda zarar vermeye başlaması çok normaldir. Bunların başında değerli sanat eserleri, ev veya iş yeri eşyaları, perdeler, koltuk takımları ve en önemlisi insan sağlığı gelir.

İnsan sağlığına önemli katkıda bulunmak için üretilen cam filmleri ev, ofis ve iş yerlerinde çok sık kullanılmaktadır. Pencerelerin fazla olduğu yerlerde güneş ışığının çok fazla olması kaçınılmazdır bu durumda cam filmi kullanarak güneş ışığının zararlı veya fazla ışınlarının içeri girmesini engellemektir. Bilgisayarda çalışan bir insan hem bilgisayar ışığı hemde gün ışığına maruz kaldığında normalinden daha fazla yorulur ve göz problemleri yaşamaya başlar durum böyle olunca güneş cam filmi, aynalı cam filmi, dekoratif cam filmi gibi ürünleri kullanmak hem sağlığınızı koruyor hemde fazladan yorulmanızı engelliyor.

Ofis Pencereleri İçin Isı ve Parlama Azaltma
Başarı cam filmcisi olarak evlerin, ofislerin ve ticari binaların ısı ve parlama azaltılması konusunda uzmanız. Pencerelere cam filmi yaptırdığınızda ısı ve parlamayı azaltarak çalışma ortamının daha rahat bir hale geldiğini göreceksiniz.

Bir ofis ortamı, güneşin en şiddetli olduğu yaz aylarında pencerelerden giren yakıcı sıcaklarla çok rahatsız edici bir ortama dönüşebilir.! Bilgisayarda çalışan insanlar güneş ışığının fazla olduğu ortamda ekranı görmekte zorlanabilir. Dükkan, mağaza cepheleri ve resepsiyon alanları güneş ışığına ve ısısına en çok maruz kalan alanlardır.

Evden çalışan insanların ofis olarak kullandığı odası veya kış bahçeleri, büyük büro binaları, okul ve üniversitelerin sıklıkla yaşadığı ısı ve parlama sorunlarına kökünden çözüm üretmek amaçlı cam filmleri kullanıyoruz. Ürünlerimizi kullanarak %70 gibi ciddi bir oranda parlamayı engelleyebilirsiniz.

Bilgisayar Ekran Parlamasını Azaltmak
Kış aylarında düşük güneş veya yaz aylarında parlak güneş ışığı olsun, bilgisayar ekranında parlama ciddi bir sorundur ekrana uzun bir süre bakıldığında güneş ve bilgisayar ekranının ışığı birleşerek gözlere ciddi anlamda baskı yapmaya başlar. Gün sonunda yorulma, baş ağrısı ve göz ağrısı başlar.

Pencere cam filmini ofis, ev yada herhangi bir ortamın camlarına uygulayarak, bilgisayar ekranındaki parlamayı ciddi anlamda azaltarak görme zorluğunu hafifletir ve daha iyi bir çalışma ortamı oluşmasına yardımcı olur.

Renkli Cam Filmi Kullanarak Enerji Tasarrufu Yapmak
Kış ayları hızlı bir şekilde geliyor.! Enerji faturalarını azaltmanın yollarını düşünmek için iyi bir zamandayız. Bir ev, okul veya ticari binalardaki pencerelerden kaynaklanan ısı kaybının sonuçlarını gelen enerji faturala

#cam film, cam filmleri #dekoratif cam filmi, dekor cam #uygun fiyat cam filmi, uygun cam filmi #Beşiktaş cam filmi, şişli cam filmi #Kağıthane cam filmi, etiler cam filmi


Benzer Firmalar