İstanbul Led


Bereketzade Mahallesi Şair Ziya Paşa Caddesi Akgün Han No:37/7 Beyaoğlu-Karaköy/İSTANBUL

Telefon1: 08504331627

Telefon2:

Fax: 08504331627

Web: istanbul-led-aydinlatma.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Wallwasher kelime anlamı olarak duvar boyama demektir. Bunların günümüzde binaların dışına led aydınlatmalar ile çeşitli bina renklendirmesi ile hava karardıktan sonra görsel şölen sunmaktadır. Led wallwasher kullanılarak binanın dış cephesinde gerçekleştirilen bu görsellik, göze hoş görünmekte, binanın albenisini arttırmaktadır.
Bina sahipleri led wallwasher uygulatarak binanın dış cephesinin hem aydınlatılmasını bunu yaparken ekonomiyi de düşünmüştür. Uygulanan led wallwasher, binayı görkemli hale getirmektedir. Zaman ayarlayıcısı da kullanılan led wallwasher uygulamasında istediğiniz zaman aralığında istenilen renklerle geçiş sağlanıp modern ve estetik görünüm kazandırır.
Tarihi binaların restorasyonunda da kullanılabilen led wallwasher binayı sanat eserine dönüştürmekte, ziyaretçilerinin beğenisini toplamaktadır. Binanın imajını, görünümünü büyük ölçüde etkilemektedir.
Uygulanacak alan seçimi yapıldıktan sonra led wallwasher’ın, döşenecek alandaki renk seçenekleri belirlenmeli, geçiş olup olmayacağı, geçiş olacaksa hangi renkler isteniyor belirtilmedir. Uygulama yapıldıktan sonra faliyete geçirilen led wallwasher’lar kullanıcısının beğenisine sunulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

led panel, led wallwasher, led projektör, şerit led, led ampul, led trafo, led modül, led bahçe aydınlatma, led sokak aydınlatma, ray spot, istanbul led, istanbul led aydınlatma

#led panel #led wallwasher #led projektör #şerit led #led ampul


Benzer Firmalar