Ankara Kombi Kart Tamiri


Karargahtepe Mahallesi Kütükçüalibey caddesi 23/a keçiören ankara

Telefon1: 03123609919

Telefon2: 05368727328

Fax:

Web: www.uzmankombiservisi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:avrupa

SARIKAYA TEKNİK SERVİS
Hakkımızda

Firmamız 1991 yılında iş hayatına başlamış olup birçok firmanın yetkili ve özel servis olarak hizmet etmiş olup bu süre zarfında kombi servisi, kombi tamiri, kombi bakımı, kombi kart tamiri, kombi yedek parça satışı, petek temizliği ve diğer beyaz eşyaların bazılarında servislik görevini benimsemiştir.

Firmamızın TSE, MYB, İSO gibi birçok belge ile de güvenilir, kaliteli, hızlı ve garantili olarak hizmet sektöründeki görevini yerine getirmektedir.

Firmamız Ankara ve ilçelerinde demirdöküm, alarko, süsler, ferroli, fellini, baymak, vaillant, buderus, eca gibi birçok markanın kombilerine servis elemanlarını göndererek zor iklim şartlarında gün içerisinde sorunları çözüme ulaştırmaktadır.
ankara kombi tamiri

ankara kombi tamiri
0312 360 99 19 – 0536 872 73 28

Firmamızın telefon numaralarında bize ulaşarak kombi de oluşabilecek ufak arızaları telefonda anlatarak zaman ve maddi durumdan kazanç sağlayarak kombi kullanıcıları sıkıntılarından kurtarıyoruz.

Ayrıca sitemizden paylaşılan birçok yeni haber ile de doğal gaz, çevre, iklim, enerji hakkında da detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Firmamız çalışanları yıllarca yetkili markaların düzenlemiş oldukları eğitimler ile öfke kontrolü, tehlikeli durumlarda iş ve sağlığı kontrolü gibi birçok davranış psikolojisinde uzmanlaşmışlardır.

Bizi tercih etmeniz için birçok sebep var;

Garantili hizmet sunuyoruz.
Can ve mal kaybını önlemek bizim için ilk sıradadır.
Eğitimli ve donanımlı teknik ekip
Piyasa değerinin altında ucuz ve kaliteli hizmet anlayışı
Gün içerisinde servis ve tamir


Ürün ve Hizmetler

1 Yıl Garantili Kombi Kart Tamiri
1 yıl garantili kombi kart tamiri

1 yıl garantili kombi kart tamiri















Demirdöküm Kombi Kart Tamiri,

Alarko Kombi Kart Tamiri,

Baymak Kombi Kart Tamiri,

Ferroli Kombi Kart Tamiri,

Vaillant Kombi Kart Tamiri,

Buderus Kombi Kart Tamiri,

Süpermatik Kombi Kart Tamiri,

Süsler Kombi Kart Tamiri,

Doğsan Kombi Kart Tamiri,

ECA Kombi Kart Tamiri,

Ankarada kombi kart tamiri, kombi servisi, kombi bakımı, kombi tamiri hizmetlerini sunan bir firma olarak TSE ve Mesleki Yeterlilik Belgelerimiz ile kombi kullanıcılarının kombilerinde oluşan arızalardan dolayı değiştirilen ve tamir edilen parçalara 1 yıl garanti vermekteyiz. Bu garanti içerisinde yapılan işlemde ve değiştirilen parçada ne olursa olsun hiç bir şekilde ücret almıyoruz.

Kombi kartları 220v ile çalışan hassas bir parça olduğundan dolayı eğer akım ve voltaj düzenleyiciler ile birlikte kullanılmazsa devre üzerinde yanmalar, parçalarda görevlerini yerini getirememe gibi bir çok problem ile karşı karşıya gelinmektedir. Bu tarz sorunlar ile karşı karşıya gelen kombi kullanıcılarına tavsiye olarak;

Eğer yüksek voltaj yiyen bir kombiye sahipseniz kombinizin fişini çekmelisiniz.
Fişi çekmeden kombinizi kapatmaya çalışmayınız.
Kombinizi işinde uzman ve belgeli elemanlara teslim ediniz.
Yaptırdığınız her işlemden sonra fiş, fatura gibi kendinizi ve kombinizi güvende sağlayacak belgeleri temin ediniz.
Piyasayı araştırarak hangi parçanın yada hangi işlemin ne kadar tutacağı hakkında bilgi ediniz. Dolandırılmayın.

Piyasada kombi elektronik kartlarının tamiratını yapan bir çok firma bulunmaktadır. Bir çok firma da fiyatlarına göre yapılan işlerinde kalitesini sunmaktadır.

Firmalar genellikle türkiyenini elektriğine garanti vermemektedirler. Eğer elektriğin fazla ya da az gelmesinden dolayı kombi kartınızda sorun yaşıyorsanız. Kombi servisinin yaptığı işlemden sonra fatura alarak bulunduğunuz ilin elektrik sağlayıcısından paranızın bir kısmını temin edebilirsiniz.

Firmamız her markaya ait kombi ve modellerinin elektronik kartlarının tamiratını yapmaktadır. Ayrıca yaptığımız kartlarada garanti vermekteyiz. Sizde kombilerinizin kart tamiri yaptırmak istiyorsanız kütükçü alibey caddesi 23/a adresinden ya da 0312 360 99 19 nolu telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Ankara Kombi Kart Tamiri, ankara kombi kart tamir servisi, ankara kombi elektronik kart tamiri, ankara kombi yedek parça, ankara kombici, ankara kombi servisi, ankara kombi tamiri

#ankara kombi kart tamiri #ankara kombi servisi #ankara kombi bakımı #ankara kombi tamiri #keçiören baymak servisi


Benzer Firmalar