App-live.com


Aşik Veysel Bulvarı 19

Telefon1: 05532400463

Telefon2:

Fax: 0352

Web: www.app-live.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2017
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İşletmenizi yeni boyutlara getirin!



Yeni müşterilere ulaşın ve e-ticaret, ürün katalogunuzu ve daha pek çok şeyi entegre ederek dengenizi geliştirin. En yüksek kalite, güvenilirlik ve kararlılık - ideal bir iş ortağının beklediği özellikler bunlar.

Müşterilerimiz için böyle bir ortak olmak istiyoruz.Her iki ortak da ortak bir hedef düşündüğünde, iyi bir ürünün ancak o zaman ortaya çıkabileceği felsefesini temsil ettiğimiz için, gelişimiz her zaman müşteriyle yakın işbirliği ve danışmanlık içindedir.Gelişim alanlarımız



Uygulama geliştirme konusundaki geniş tecrübemiz sayesinde size neredeyse her yaratıcı fikir ve her ortak işletim sistemi için doğru çözümü sunabiliriz. Bu amaçla size tecrübeli uzmanlardan oluşan bir ekip hizmet edecektir. Sürecin başlangıcında, ilk işlevsel sınamaları yapmaya başlıyoruz ve müşterilerimize, doğru olana kadar işlevselliği ve kullanılabilirliği kontrol etmek için ayrıntılı prototipler sunmaya başlıyoruz. Size hatasız ve sorunsuz bir şekilde çalışan bir uygulama sunmak için, bunun yayın öncesi kalite güvencemizin son denetimi olması önemlidir.



Android nativ uygulamalar



Android uygulamaları Java programlama dilinde

yazılmış ve Java çekirdek kitaplıklarını kullanılıyor.

Önce mobil cihazlar için özel olarak tasarlanmış

sanal makinesiyle çalıştırılmaktadir.



Android Native Libraries: Bu açık kaynak kütüphaneleri, işletim sistemi için talimatlar verir ve verilerin nasıl işleneceğini açıklar.Kullanıcı arayüzü: Uygulama çerçevesi bir cep telefonunun temel işlemlerini sağlar. Oluşturulan uygulama daha sonra bu uygulamalarla doğrudan etkileşim kurar.





iOS nativ Uygulamalar



iOS, tescilli bir sistemdir ve yalnızca Apple cihazlarına

uygulanabilir. Bir


Ürün ve Hizmetler

Apple, Samsung

# # # # #


Benzer Firmalar