Anasayfa » Yapı Malzemeleri » İnşaat sanayi » GAZİANTEP Yapı Malzemeleri » Tacim İnşaat Turizm Taşımacılık Pazarlama İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

Tacim İnşaat Turizm Taşımacılık Pazarlama İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.


Fidanlık Mah. Abdulkadir Aksu Blv. No: 33/A

Telefon1: 0(342) 232 23 20

Telefon2:

Fax: 0(342) 232 23 20

Web: www.tacim.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tacim İnşaat Turizm Taşımacılık Pazarlama İç ve Dış Ltd. Şti. olarak hedefimiz her zaman daha iyi markalarla, daha iyi mutfaklar dizayn etmek, müşterilerimizin hayalindeki mutfak ve yaşam alanlarını gerçeğe dönüştürmek ve memnun referanslarımızın sayısını her geçen gün biraz daha artırmak.

2013 yılında Tacim markası ile kurulan şirketimiz, Nolte markasının Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge temsilciliğini alarak ticari ve talep hacmini kısa sürede artırmayı başardı. Müşterinin mutfak kullanım sıklığı, evde yaşayan birey sayısı, mutfağın mimari tasarımı ve kullanım amaçlarına göre modeller belirlediğimiz ve önerdiğimiz Nolte markası ürünlerinin yanı sıra global çapta popülerliğini ilan etmiş 14 markanın daha satış partnerliğini aldık.

Aralarında Miele, Smeg, Blanco, Maytag, White-Westinghouse, Siemens, Casa Bugatti, Elleci, Neolith, Falmec, Elica, Barazza, Gaggenau, V-Zug, Liebherr ve Midj gibi markaların da bulunduğu Tacim mağazasında, sizi misafir ediyor, size en uygun mutfağı çiziyor ve en uygun markaların modelleriyle bir konsept hazırlıyoruz. İnşaat, Turizm, Taşımacılık ve Pazarlama sektörlerinde hızlı büyüme hedefleriyle tanınan Tacim, kısa süre içinde bu bölgedeki müteşebbis girişimcilerden Nolte bayilikleri oluşturmayı planlıyor.


Ürün ve Hizmetler

Nolte başta olmak üzere iele, Smeg, Blanco, Maytag, White-Westinghouse, Siemens, Casa Bugatti, Elleci, Neolith, Falmec, Elica, Barazza, Gaggenau, V-Zug, Liebherr ve Midj gibi markaların Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinde bayiliğini üstlenen Tacim İnşaat Turizm Taşımacılık Pazarlama İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti., size ve sıcak yuvanıza en iyi ve en trend konseptleri sunmak konusundaki deneyimlerine güveniyor.

# # # # #


Benzer Firmalar