Anasayfa » Gıda Sanayii » ADIYAMAN Gıda Sanayii » Adıyaman Kervansaray Kahve

Adıyaman Kervansaray Kahve


Altınşehir mah. Gazihan cad. No 28 Merkez/ADIYAMAN

Telefon1: 0506 773 94 74

Telefon2: 0 416 223 1202

Fax:

Web: www.adiyamankervansaraykahve.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yoktur

Yaptat Kervansaray Kahvesi Tarifi



Türk kahvesi Osmanlılardan bu yana hayatımızda, sevilen içeceklerimizin arasındadır. Kahve, ilk önce çiğ kahve çekirdeklerinin kavrulup, daha sonra dibeklerde dövülmesi ile toz haline getirilerek elde edilir. Özel günlerde, kız isteme törenlerinde, misafir ikramlarında, arkadaş sohbetlerinde, sabah kahvaltısından, akşam yemeğinden sonra, keyif yaparken tükettiğimiz kahve, günümüzde birçok çeşidi ile bulunmaktadır. Firmamız doğal ve kafeinsiz kahve çeşitlerini üretip, Türkiye`nin her yerine bu harika ve eşsiz kahve lezzetini sunmaktadır. Türk kahvesinin özelliği korunarak, sadece Adıyaman`da fabrikamızda üretilen kahve çeşitlerimizi denedikten sonra, kahve alışkanlıklarınızı değiştirecek ve vazgeçemeyeceksiniz.


Ürün ve Hizmetler

Fabrikadan Halka Kahveleri Nasıl Alınır?



Fabrikadan halka sunulan kahveleri, ister firma olarak almak isteyin ister bireysel olarak evinize isteyin, kilo veya koli ile kaliteli kahve çeşitlerini firmamızdan temin edebilirsiniz. Eşi benzeri bulunmayan, sadece Adıyaman`da fabrikamızda üretilen kahvelerimiz için, internetten 7/24 sipariş verebilirsiniz. 7/24 destek hattından da bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ücretsiz kargo hizmeti ile kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödemelerinizi yaparak, güvenle alış verişinizi tamamlayabilirsiniz. 24 çalışan personeli, 37 bayi ve 12 tanıtım uzmanı ile profesyonel ve kaliteli hizmet sunmaktayız. Türkiye`nin neresinde olursanız olun, kaliteli ve muhteşem lezzetli kahvemizi göndermekteyiz. Doğal, kafeinsiz ve orjinal olan kahve çeşitlerimiz ile bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümekteyiz. Siparişlerinizin hızlı ve zamanında size ulaşmasını sağlamaktayız.

#adıyaman karvansaray kahvesi #elbistan kervansaray kahvesi #adiyaman kahve,osmanli kahvesi #damla sakızlı kahve #adıyaman kahvesi


Benzer Firmalar