Anasayfa » Oto Kiralama » Otomotiv ve Yan Sanayi » KAYSERİ Oto Kiralama » GarageHouse Oto Kiralama

GarageHouse Oto Kiralama


Fuzuli Caddesi 26/E Kocasinan / KAYSERİ

Telefon1: 0552 216 27 20

Telefon2: 0541 760 60 38

Fax: 0850 226 75 35

Web: www.kayserigarage.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GarageHouse Oto Filo Kiralama adı altında Kayseri Fuzuli Caddesinde 2015 yılında araç kiralama sektöründe yerini almıştır. Ticari politikamız her zaman doğru fiyat, kaliteli hizmet ve dürüstlüğe dayanmaktadır. Aradan geçen süre zarfında prensiplerimizden ödün vermeden, kalitemizi arttırarak çalışmaya devam ettik. Çözüm odaklı yaklaşımımız sayesinde, kaliteli hizmeti talep eden doğru müşterileri sektöre kazandırarak güçlü büyüme trendimizi bugüne dek devam ettirdik.

Bizim için kalite demek müşterilerimize en iyisini sunabilmek, bütün beklentilere cevap verebilmektir. Hedefimiz hizmetle kaliteyi her zaman ekip ruhuyla en yüksek seviyede tutmaktır.

GarageHouse Oto Filo Kiralama globalleşen dünyanın ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 – 3 yaş civarında olup Rent A Car kaskoludur ve sorunsuz araçlardır. Kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır.

GarageHouse Rent A Car olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Son zamanlarda büyük bir ivme kazanan Rent A Car olarak ta bilinen Araba Kiralama hizmeti için yaptığımız dev yatırımlar ve hizmetler ile bu sektörde öncü firmalardan biri olmak için çıktığımız bu yolda, şuan hedeflediğimiz konuma çok yakınız. GarageHouse Oto Filo Kiralama Şirketi olarak, havaalanı transfer hizmetleri ile de siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun ve en kaliteli hizmeti sunuyoruz ve yaz sezonuna iddialı hazırlanıyoruz.Kayseride hizmet veren firmalar müşteri potansiyelinin artması ile yaz sezonuna yeni araç filosu ile iddialı hazırlanıyor. GarageHouse RENT A CAR olarak araç filomuzu yenileyerek siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Araç Kiralama Türkiye de son zamanlarda hızla gelişen ve önemli bir yere gelen araba kiralama sektörü büyük bir ivme ile büyümeye devam ediyor. GarageHouse RENT A CAR olarak bireysel veya kurumsal olan müşterilerimize Kayseri havalimanı`ndan gelecek iç ve dış hatlar Kayseri Şehirlerarası Terminalinden araç teslim Kayseri Tren Garından araç teslimi ile daha uygun fiyata daha iyi hizmet verebilmek için araç filomuz ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.....

DETAYLI BİLGİ İÇİN ;

0(850) 226 75 35

0 (541)760 60 38

0(552)216 27 20


Ürün ve Hizmetler

Araç kiralayacağınız zaman önemli olan şeylerden bir tanesi de çeşitliliktir. Özellikle en çok tercih edilen araçların ve lüks araçların bulunması seçim şansını daha da kolaylaştırmaktadır. Kayseri Garagehouse Rent A Car size bu konuda en iyisini sunuyor. Özellikle müşterilerin daha çok tercih ettiği araçlara geniş araç filosunda yer verilmektedir. Bunun yanı sıra son model ve lüks araçlarda yine geniş araç filosu arasında yerini almaktadır

#kayseri oto kiralama #kayseri araç kiralama # # #


Benzer Firmalar