Flatcom Bilgisayar


Söğütözü Mah. Söğütözü Cad. Koç İkiz Kuleler NO: 2/9 A Blok 3. Kat Çankaya / Ankara

Telefon1: 0312 909 32 47

Telefon2: 0532 483 97 92

Fax: 0850 522 34 03

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

- Flatcom Bilgisayar 12 yılı aşan faaliyeti boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren bilişim konusunda hizmet veren uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

- Her çeşit teknolojik ürün , parça , malzeme , yazılım ve donanım satışları , masaüstü ve dizüstü bilgisayar tamir, bakım ve onarımı , son kullanıcılar ve KOBİ`ler (küçük ve ortaboy işletmeler) için network ve server sistem kurulumu , güvenlik açığı tespitleri ve sızma testi (penetrasyon testi), yıllık bakım anlaşması, kablolama, teknik servis ve veri kurtarma işini yapmaktadır.

- 2011 yılından beri faaliyetine Sanal Office olarak devam eden Flatcom Bilgisayar siz değerli müşterilerin duyduğu güven ile çalışmalarına devam etmektedir .

- Küçük ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede bilişim sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

- Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, iyi hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Bilişimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Flatcom Bilgisayar, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden dolayı teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Siz Değerli Müşterilerimize Sunduğumuz Hizmetler :

Her Çeşit Teknolojik Ürün , Parça , Malzeme , Yazılım ve Donanım Satışları
Bakım ve Onarım Hizmetleri
Yıllık Bakım Anlaşması
Network ve Server Sistem Kurulumu
Güvenlik Açığı Tespitleri ve Sızma Testi (Penetrasyon Testi)
Kablolama ve Teknik Servis (Uzaktan veya Yerinde)
Veri Kurtarma

#bilgisayar tamiri #bilgisayar servisi #teknik servis #notebook tamiri #pc tamiri


Benzer Firmalar