Anasayfa » Restaurant, bar ve eğlence yerleri » Gıda Sanayii » ANTALYA Restaurant, bar ve eğlence yerleri » Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak, Kültür

Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak, Kültür


Kültür Mh. 3805 Sk. No:26/A

Telefon1: 02422271127

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İlk önce, İstanbul Gültepe semtinde küçük bir dükkan ile başlayan Ömer Aybak ustamız, 2005 yılında ise ilk üretim tesisi olan Mecidiyeköy şubesini açtı. Devam eden bu süreçte tüm Türkiye geneline bayilikler vererek, önümüzdeki 10 yıl içerisinde 1.300 şubeye ulaştı. İşte, Antalya`nın gözdesi ve Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin yoğun bir biçimde yaşam sürdürdüğü Kültür Mahallesinin tam ortasında bulunan Kültür Şubesi de bunlardan birisi. Ömer Aybak Kültür Şubesi, 2013 yılından bu yana hız kesmeden tecrübeli kadrosu ve eşsiz hizmet seçenekleriyle siz değerli müşterilerine günün her saati hizmet vermektedir.

Ömer Aybak Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Kültür Şubesi, Antalya`da Ömer Usta lezzetiyle sizlerle buluşuyor. Eğer sizlerde birer çiğ köfte kolik iseniz, aradığınız lezzet tam olarak bu.


Ürün ve Hizmetler

Hizmet Saatlerimiz;
Haftanın her günü sabah 10:00 ile gece 06.00 arası

Hizmet Sağlayıp Servis Yaptığımız Bölgeler;
Kültür, Ahatlı, Gülveren, Şafak, Yenidoğan, Yeşilyurt, Fabrikalar, Otogar, Ünsal, Avni Tolunay, Cezaevi, Duraliler, Sanayi, Meltem, Soğuksu, Bayındır, Akdeniz Üniversitesi ve Üniversite Hastanesi.

#ömer aybak kültür #adıyaman çiğköfte kültür #ömer usta kültür # #


Benzer Firmalar