Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Muhtelif hizmetler » Doğtaş evdeneve nakliyat- taşımacılık, nakliyat, evden eve nakliyat

Doğtaş evdeneve nakliyat- taşımacılık, nakliyat, evden eve nakliyat


eminalipaşa cad. istiklal sok.23-1

Telefon1: 0216 519 8636 37

Telefon2: 0216 464 87 37-36

Fax: 0216 5198636

Web: www.dogtasevdenevenakliyat

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:75
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

önem taşır.....

| TAŞIMA FORMU | OFİS TAŞIMACILIĞI | FABRİKA TAŞIMACILIĞI
Evden eve taşımacılıkta Expertiz hizmetimiz ücretsizdir. Expertiz taşıncak eşyalarınıza göre araçları ve sigorta bedelini belirler. Expertiz aynı zamanda hizmet elemanlarının seçiminide bu tespitte yapar. Taşımada çok özel itina görecek eşyaların tesbitide expertiz görevleri arasındadır.

DOGTAS evden eve nakliyat olarak müşteriye vermiş olduğumuz önemi, kullanmış olduğumuz en kaliteli paketleme malzemeleriyle gösteririz.
Ambalajlama bir sanattır.
DOĞTAŞ bu işi en iyi icra eden kuruluşlardan biridir. Yılların tecrübesi...

Şehir içi, Şehirler arası taşımacılık, Evden Eve nakliyat ve Tehlikeli Yük taşımacılığı bu internet sitemizden ana hizmet kolu olmasına rağmen bunun yanında Depolama Gümrükleme Parsiyel taşıma dallarında hizmet vermekteyiz. Eşya ve mallarınızı DOĞTAŞdepolarında muhafaza edebilirsiniz.



DOĞTAŞ Nakliyat Evden Eve taşımacılık hizmetini en iyi şekilde verebilmek amacıyla, 1986 yılında nakliye şirketleri arasında yerini aldı.

DOĞTAŞ entegre hizmet anlayışı doğrultusunda kuruldu kendine ait TIR ve ileri teknolojik çok özel ekipmanları ile, DOĞTAŞ EVDEN EVE NAKLİYAT sektöründe,büyük kamyon ve kamyonetten oluşan sürekli yenilenen ve kapasitesi arttırılan modern nakliye filosu ve organize yapısı ile evden eve şehir içi-şehirlerarası taşımacılıkta güvenli ve itinalı 24 saat açık telefonlarıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetinizde olarak, yurt içi taşımacılığında nakliye sektörünün belli başlı büyük kuruluşları arasında bulunmaktadır.




Ürün ve Hizmetler

taşımacılık nakliyat evdenevenakliyat evdeneve nakliye nakliyeci

# # # # #