Anasayfa » Metal Makine » Hurda » İSTANBUL Metal Makine » POYRAZ PASLANMAZ SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ

POYRAZ PASLANMAZ SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ


Dudullu OSB.Mah. OSB 2.Cad.No:35 Nato Yolu

Telefon1: 444 5 617

Telefon2: 0216-5271555

Fax: 0216-5272899

Web: www.poyrazpaslanmaz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1977’de Hüseyin DEMİR tarafından Karaköy Perşembe Pazarında kurulan firmamız; ilk yıllarında her türlü metal hurda (Demir, Galvaniz, Paslanmaz Çelik, Bakır, Alüminyum) alanlarında faaliyet göstermiştir.

Daha sonraki yıllar içerisinde Ümraniye-Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde POYRAZ PASLANMAZ SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ’ni kurarak yılların birikimi olan bilgi ve tecrübesini günümüze kadar taşıyarak yeni nesillere aktarmaktadır.


Yılların vermiş olduğu bu tecrübe ve deneyimli uzman kadromuzla, ülkemiz sanayisi’nin ihtiyacı olan paslanmaz çelik ürünlerini uluslararası normlara uygun kalite ve standartlarda ithal ederek tedarik etmekte; ve ülkemiz sanayisine katkıda bulunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Paslanmaz Çelik AISI 304, 309, 310, 316, 321, 430 Kalitelerde Paslanmaz Sac, Boru, Profil, Çubuk, Lama, Köşebent, Fittings (Dirsek, Yaka, Nipel, Manşon, Vana, Tee, Redüksiyon, Flanş, Kör Tapa) konularında her türlü ölçü ve ebatlardaki ürün yelpazesini geniş tutarak, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını zamanında ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla, ürünlerini stoklarında hazır bulundurmaktadır

#pasalanmaz çelik #paslanmaz çelik sac #paslanmaz çubuk #paslanmaz lazer kesim #paslanmaz çelik boru


Benzer Firmalar