Anasayfa » Cam ve Seramik Sanayi » ANKARA Cam ve Seramik Sanayi » AKAMPUS BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ- bilgisayar bakım, satış, alım

AKAMPUS BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ- bilgisayar bakım, satış, alım


4 cadde 35 sok . 53/a-b bahçelievler

Telefon1: 0312 221 31 45

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:3 | Memur:5 | İşçi:350
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

@KAMPUS CAFE & İNTERNET CAFE
BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ
Adres:4.Cad. 35. Sok.No:53/B Bahçelievler / ANKARA
Tel:(0312) 221 31 45
E-Mail:akampusteknik@hotmail.com


BAKIM ONARIM SÖZLEŞMESİ

Bu sözleşme @KAMPUS CAFE & İNTERNET CAFE BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ

ile aşağıda ünvan ve adresi yazılı müşterimiz …………………………………… arasında ../.. /.. Tarihinde periyodik bakım ve onarım karşılığı verilecek, TEKNİK SERVİS hizmetleri için hazırlanmıştır.

1. Bu sözleşme, ekteki BAKIM TAKİP FORMUNDA ………………………………………………… normal kullanımından doğan arızaların giderilmesi, periyodik bakım hizmeti verilmesi, her türlü işçilik ve servis hizmetlerini kapsar.

2. Bu sözleşme hiç bir şekilde müşterinin data sorumluluğunu kesinlikle kapsamaz, fakat bu konuda gerekli eğitim ve destek verilecektir.

3. Bu bakım onarım sözleşmesi işletim sistemi (DOS, Novell, NT Server, NT Workstation Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows XP) ve Microsoft Word, Excel, Outlook dışındaki hiç bir uygulama yazılım desteğini ( VEGA, ETA, LOGO, LİNK vs. ) kesinlikle kapsamamaktadır.

4. Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları dışında olan servis hizmetlerinde yol, konaklama ve yemek ücreti müşteriye aittir.

5. Arızalı cihazlara @Kampus Cafe Bilgisayar Teknik Servisi veya gerektiğinde kurulduğu yerde bakım ve onarım yapmakla yükümlüdür. Bu yükümlülük Pazartesi sabahı saat 9:00 dan Cuma saat 17:00 a kadar ki iş saatleri içinde geçerlidir. Tüm çağrılar ARIZA BİLDİRİM DİLEKÇESİ' nin doldurulup e-posta adresine gönderilmesi ile yapılacaktır. Yapılan çağrılara en geç 3 saatte müdahale edilir. Arızalı ürünün, arızası 2 iş günü içerisinde giderilmemesi durumunda gerekirse uygun bir muadili ile arıza giderilinceye kadar değiştirilir.

6. Müşteri, arızalı parçanın değiştirilmesi durumunda parça bedelini peşin olarak ödemeyi kabul eder.

7. Bu bakım onarım sözleşmesi @KAMPUS CAFE BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ ’nin izni olmadıkça başkasına devredilemez.

8. Sözleşme süresinin bitiminden bir ay önce taraflar yazılı olarak bildirimde bulunmak suretiyle sözleşmeyi sona erdirebilirler. Yazılı bildirimde bulunulmadığı zaman sözleşme 1 yıl için yeni fiyatlarla yenilenmiş olur.

9. Bakım sözleşmesi bedeli KDV dahil ...........................-YTL. olup, ............-$ Karşılığıdır.

10. İthal gecikmeleri, tehditler, doğal afetler ya da diğer mücbir sebeplerin ortaya çıkması halinde, mücbir sebeplerin bitimine kadar @Kampus Cafe Bilgisayar Teknik Servisi garanti ve taahhütlerinden mazur addedilir.

11. ................................................................... isimli yetkili kişilerin servis çağrılarına cevap verilecektir.

12. İşbu sözleşme 12 maddeden ibaret olup, İhtilaf vukuunda Ankara mahkemeleri yetkilidir.


@KAMPUS CAFE & İNTERNET CAFE MÜŞTERİ
BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ ÜNVANI :
Adres:4.Cad. 35. Sok.No:53


Ürün ve Hizmetler

bilgisayar bakım+satış+alım

# # # # #