Anasayfa » Cıvata ve somun » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Cıvata ve somun » ÇELİK METAL SANAYİ- Somun, Saplama, Cıvata, Bağlantı Elemanları

ÇELİK METAL SANAYİ- Somun, Saplama, Cıvata, Bağlantı Elemanları


Hasköy Piripaşa Mah.Şabandere Sok. No:8 Beyoğlu

Telefon1: 02123696121

Telefon2: 02123696108

Fax: 02123696120

Web: www.celikmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ŞİRKET PROFİLİ

1978 yılında kurulan ÇELİK METAL SAN. kendi sektöründe referans olan kamu ve özel sektördeki firmalara hizmet vermektedir. 30 yıla yakın tecrübesi ve bilgi birikimiyle firmamızın hedefi, sektöründe global bir firma olmak ve uluslararası platformda rekabet edebilmek amacıyla günden güne büyümeye ve sizlere daha iyi hizmet verme uğraşını devam ettirmektir.

ÇELİK METAL SAN. kuruluşundan bugüne her geçen gün kendini yenileyerek teknolojiye yatırım yaparak günümüzde Demir Çelik Paslanmaz gibi alternatiflerle firma bünyesinde her çeşit Standart ve Özel Somun, Saplama, Cıvata, Yedek Parça vb Bağlantı Elemanları, Kalıp Tertibatı, Makine Parçaları, Otomat ve Paslanmaz mamulleri üretmektedir. Her kalite ve büyüklükte ürünler Fosfat, Dacromat, Çinko, Elektro Galvaniz ve Sıcak Daldırma Galvaniz kaplanabilmekte aynı zamanda müşterilerimize en uygun alternatifleri sunarak hizmet vermekteyiz.

Kata loğumuzun içinde yer alan ürünlerimizin teknik bilgilerini inceleyerek standart normlara (ASTM-AISI) göre mamullerin ölçüleri, ağırlıkları ve malzeme cinsleri ile hazırlanmış olup istediğiniz şekilde sipariş vermenizde size yardımcı olacaktır.

KALİTE

Üretimin her aşamasında oluşturduğumuz kalite kontrol mekanizmaları ile sıfır hata ve çalışanların sorumluluğunda Kalite Güvence Sistemi oluşturulmuştur. Firmaya gelen hammadde, malzeme veya yarı mamul kimyasal analizlerden geç erek giriş kontrol onaylı olarak devreye girmektedir. Tüm imalat aşamalarında yetkin personel tarafından gerçekleştirilen ara proses kontroller ve bitmiş mamule uygulanan final kontrol aşamalarıyla ürünler kesintisiz izlenebilmektedir.
Toplam Kalite anlayışı çerçevesinde müşteri memnuniyetini ilke haline getiren ÇELİK METAL SAN. TSE.ASTM.AISI.DIN gibi standartlarında üretmekte olduğu ürünleri Pompalama ve Vana imalatçılarına, İnşaat ve Müteahhitlik firmalarına , Oto Yan sanayine, Enerji Nakil Hattı imalatçılarına, Demir Çelik fabrikalarına, Rafineri ve Petro Kimya tesisleri gibi Sektörün ihtiyaçlarına Sertifikalı ve Garanti belgeli olarak cevap vermektedir.

Tüm bu gelişmeler ışığında ÇELİK METAL SAN.PAZ.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ uzun yıllar sürdürdüğü kaliteli hizmet anlayışını devam ettirerek siz değerli müşterilerimizin birinci tercihi olmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürecektir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #