Anasayfa » Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » SİMGE GROUP- PARADOX Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Kamera Kontrol Sistemleri

SİMGE GROUP- PARADOX Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Kamera Kontrol Sistemleri


Ziyabey Cd.No:36 Balgat

Telefon1: 0-313-287 17 40/136

Telefon2: 0-312-287 17 37

Fax: 0-312-287 17 37

Web: www.simgeelektronik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:85 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SİMGE GROUP

Yönetim Kurulu Başkanımızın notu;

Grup şirketlerimizden ilki, 1994 yılında elektronik sistemlerin farklı alanlarda faaliyet göstermek üzere, Simge Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ adıyla kurulmuş, halen Ankara 2.Bölge’nin tamamında (Bahçelievler, Emek, Balgat, Dikmen, Oran, Atakent, Kızılay, Maltepe, Yenişehir, Cebeciİncesu, İskitler, Konutkent, Çayyolu, Ümitköy ve Bilkent ) Kablo TV ve İnteraktif (Kablo Modem) hizmetleri yürütmektedir.Bu bölgelerde yaklaşık olarak 111.000 aboneye haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Simge Group yönetim açısından Kablo TV, Telekomünikasyon ve Güvenlik Sistemleri olarak 3 ana stratejik iş birimine ayrılmaktadır. Telekomünikasyon hizmetleri, Simge Telekominikasyon Turizm İnşaat Gıda Sanayii Ticaret LTD.ŞTİ. tarafından ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret LTD.ŞTİ ismi ile hizmet vermektedir.

Çağımızda artık başarıların bireysellikten çok kolektif ya da kurumsal başarıya dönüştüğünün bilincinde olan Simge Group böyle bir yapılanma içine girmiştir.Başarımızın anahtarının verimli, disiplinli ve her şeyden çok planlı çalışmaya bağlı olduğuna inanan, devamlı surette öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyon yapısına sahiptir.

İnsan kaynaklarının en önemli sermayesi olduğuna her zaman inanan Simge Group şirketlerinde, 85 kişiye istihdam sağlanmakta, düzenlenen teknik ve yönetim konulu eğitim programları ile üstün niteliklere sahip iş ve beyin gücü yetiştirilmektedir.Simge Group, teknolojinin geliştirdiği en gelişmiş alet ve ekipmanlar ile çalışmakta olan teknik alt yapı ve uzman kadrosu ile alanında en büyük olmaya adaydır.

Her işimizdeki dürüstlük, her şeyi daha iyi yapma çabası ve ülkemizin refah seviyesinin yükseltilmesine katkıda bulunma heyecanımızla pekiştirilen liderliğimiz sürmektedir.

Gelecekle ilgili hayallerimiz hepimize umut ve güç aşılıyor…


Ahmet KAYMAKÇILAR


Ürün ve Hizmetler

PARADOX Hırsız Alarm Sistemleri Türkiye Distribütörü, ESP(UNIPOS) Yangın Alarm Sistemleri Türkiye Distribütörü, Kamera Kontrol Sistemleri, Görüntülü Kapı Telefon Sistemleri, Otomatik Kapı ve Bariyer Sis., Acil Yönlendirme Sistemleri

# # # # #


Benzer Firmalar