Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » MCOMOGLU TRADING- ÇİN İTHAL ÜRÜNLERİ

MCOMOGLU TRADING- ÇİN İTHAL ÜRÜNLERİ


tianhe disctricit tianshou road jianghe mansion no :31 room :2307

Telefon1: 0086 137 240 504 17

Telefon2: 0086 20 382 175 94

Fax: 0086 20 851 166 73

Web: www.avrasyan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÇİN İTHAL ÜRÜNLERİ - CHINA IMPORT PRODUCTS
M.COMOGLU Holdings Ltd., Cin Halk Cumhuriyeti Guangzhou sehrinde yerlesik ofisi ,on yillik birikmis tecrübesi ve yaygin dis ofis destegi ile , musterilerine; uluslararasi alanda is gelistirme misyonunu üstlenmiştir.Dünya capinda cesitli pazarlardan bilgi toplayan ve onlari titizlikle analiz eden M.COMOGLU ; musterilerine hedef pazara yönelik gelistirdikleri hizli cözümler ve ticari paketler dogrultusunda rehberlik etmekte , farkli ihtiyac ve zevklere hitap eden ürünlerin gelisim ve tedarigini saglamakta ve musterilerine uluslararasi pazardaki konumlarinin guclendirilmesinde aktif bir rol oynamaktadir.
.
HIZMETLERIMIZ
ÜRÜN ve ÜRETİCİ ARAŞTIRMASI
Legend Export olarak ithalatını düşündüğünüz ürün ve üreticileri hakkında araştırmalar yapılarak tarafınıza bir rapor olarak sunulur. Bilindiği üzere Çin'de bir ürünün yüzlerce üreticisi vardir.Bu nedenle araştırma sürecinde öncelikle sektörün önde gelen işletmeleriyle temas kurularak, ürün değişkenleri tespit edilir. Sonrasında bu ürünü üreten diğer işletmelerden teknik bilgiler toplanır. İstenilen özellikte olmayan ürünler saf dışı edilerek rapor hazırlanır.
FİYAT ARAŞTIRMASI
İthalatını düşündüğünüz ürünün üreticileri ile temas kurularak fiyat talebinde bulunur. Eğer sizin istediğiniz özellikte bir ürün üretilmesini talep ediyorsanız, üreticilere farklılıklar anlatılarak,yeni ürün hakkında fiyat talebinde bulunulur. İşletmelerden toplanan fiyatlar sonrasında size rapor olarak sunulur.
KARŞILIKLI PAZARLIK ve SÖZLEŞME HAZIRLANMASI
İthalatına karar verdiğiniz ürün ile ilgili olarak, üretici ile sözleşme yapılır.Sözleşmede üretim, ödeme ,teslimat ve gümrük işlemleri konusunda teknik destek hizmeti verilir. Fiyat konusunda ise Çin pazarını ve Çinlileri bilen kişiler olarak,karşılıklı pazarlıklarda bilgilerimizi size aktarıyoruz.
ÜRETİM KONTROLÜ ve TESLİM ALMA
Üretimine başlanan ürünün,üretim sürecinde kontrolü yapılarak tarafınıza bilgi verilir.İsterseniz üretim esnasında rastsal örnekleme ile numune alınarak tarafınıza yollanabilir.Teslim alma tarihinde ise ürünler kontrol edilerek tarafınıza sonuçlar bildirilir.İstenilen özellikle üretilmeyen ürünler tarafınızdan onaylanmadıkça teslim alınmaz.
KONTEYNIR YÜKLEMELERİ
Sorunsuz olarak teslim alınan ürünlerin konteynır yüklemeleri esnasında refakat edilerek, yükleme kontrolleri yapılır. Yüklenen ürünlerin koli sayılari,ağırlıkları ve kod numaraları kontrol edilir. Ardından konteynır yükleme limanına gönderilir.
ÇİN HALK CUMHURİYETİNDE YATIRIM (WORD DOSYASI)
RESMİ İŞLEMLERİN TAKİBİ
İthalata konu olan ürün ile ilgili resmi evrakların hazırlanması ve takibi, üretici işletmelerle koordinasyon içersinde yürütülür.Her hangi bir hatanın olmaması için evrakların hazırlanması ve tarafınıza gönderilmesi öncesinde kontrol yapılır.

FTel :0086 20 382 175 94
Fax :0086 20 851 166 73
Cep :0086 137 240 504 17
E-mail :avrasyan@hotmail.com
Web sit:www.avrasyan.com


ABDURRAHMAN CO


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar