Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » Akyıldız Plastik Doğrama Dekorasyon ve İnşaat Sanayi- Boya, Dekorasyon

Akyıldız Plastik Doğrama Dekorasyon ve İnşaat Sanayi- Boya, Dekorasyon


Şerifali Çiftliği Tavukçuyolu Caddesi Ayyıldız Sk. No:3 Y.Dudullu - ÜMRANİYE

Telefon1: 0216 3131122

Telefon2: 0216 3659502

Fax: 0216 4155789

Web: www.izolasyonboya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1963 yılında şirket kurucusu Yaşar Akyıldız, Bolu’nun Göynük ilçesinde adım attığı hayatına, İstanbul’da Boya ve Dekorasyon alanında ilk yapılanmayı başlatarak devam etmiştir. “Çekirdekten boyacı” olarak 4. Levent’te Halimoğlu Boya firmasında edindiği deneyimleri, 1971 yılında Güneş Boyacılık, 1972 yılında ise -kardeşi Adem Akyıldız ile birlikte- Akyıldız Kardeşler adi ortaklığına dönüştürmüştür.
AKYILDIZ KARDEŞLER, Yaşar ve Adem Akyıldız kardeşlerin ortaklığında 1995 yılına dek faaliyetini devam ettirmiş, sonrasında Akyıldız Plastik Doğrama Ltd. Şti. bünyesinde hizmet vermiştir.
Şirketimiz ilk olarak İstanbul ili Kadıköy ilçesine bağlı Kızıltoprak semtinde faaliyete başlamış, daha sonra Yukarı Dudullu’da 1995’te bünyesine kattığı Pimapen PVC Pencere üretimi fabrikasını kurmuş, 2007 başında da Kadıköy ilçesi Moda semtinde bir şube daha açmıştır. Ticari faaliyetlerini 12 yılı aşkın bir süredir “Akyıldız Plastik Doğrama Dekorasyon ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.” olarak sürdüren şirketimiz, siz değerli müşterilerine Y.Dudullu fabrika ve Moda şubeleriyle hizmet etmeyi sürdürmektedir.
Şubeleşme nedenimiz, siz değerli müşterilerimize daha yakın olmak ve sizle daha başarılı iletişim kurmaktır.
Kuruluşumuzdan bu yana elde ettiğimiz en büyük değer, siz seçkin müşterilerimizdir. Biz, boya ve dekorasyon çözümlerini, müşterilerimizin ihtiyaçlarına çareler üretmek için bir araç olarak görüyoruz.
Tam teşekküllü tadilat işlerini, A’dan Z’ye anahtar teslimi boya - dekorasyon çözümlerini en başarılı biçimde sunmayı vaad ediyoruz. İş bitimi, ortaya çıkan tüm rütuş işleri de tarafımızdan yapılmaktadır.
Bizim için müşteri memnuniyeti ve sürekli kalite anlayışı önemli iki değerdir. Referanslarımız, müşterilerimiz ve işletmecilik anlayışımız güvendiğimiz üç temel dayanağımızdır.


Akyıldız Plastik Doğrama Dekorasyon ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.
2007


Ürün ve Hizmetler


# # # # #