Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » KOCAELİ İnşaat şirketleri » Arsimak Arıtma Sistemleri- paket arıtma sistemleri

Arsimak Arıtma Sistemleri- paket arıtma sistemleri


hacı halil mah 66/10 gebze /kocaeli

Telefon1: 0262 644 80 89

Telefon2:

Fax: 0262 642 2117

Web: www.arsimak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Arsimak çevre kirliliğinde önemli bir parametre olan su kirliliğinin kontrolü alanında faaliyet gösteren evsel paket ve betonarme atıksu arıtma tesisleri, endüstriyel atıksu arıtma tesislerinin, anahtar teslimi yapımı ve bu alanda taahhüt hizmetlerini vermek üzere kurulmuştur. Atıksu arıtma sektöründe kazanılan tecrübe ve bilgi birikimi ile verilen hizmetlerde kaliteyi ön planda tutmaktadır. Arsimak Arıtma, endüstriyel atıksu arıtımında, evsel atıksu arıtımında, kimyasal arıtma ve biyolojik arıtma tesisleri dizaynı, inşası, montajı ve işletilmesi konularında taahhüt hizmeti yapmaktadır. Ayrıca mevcut atıksu arıtma tesisllerinin optimum çalışma koşullarında işletilmesi, periyodik bakım ve işletme danışmanlığı hizmeti vermektedir.
Arsimak ayrıca atıksu arıtma tesislerinin diğer mekanik elemanlarının imali ve montajını ( mekanik ızgaralar, statik ve döner elekler, düşey ve yatay milli havalandırıcılar, sabit ve döner köprülü sıyırıcılar, karıştırıcılar, filtre presler yağ tutucular ve reaksiyon tankları ) teknolojik normlara uygun olarak yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

paket arıtma sistemleri

# # # # #


Benzer Firmalar