Altay Güvenlik- özel güvenlik, koruma hizmetleri


ÖMER BEŞİKTAŞ SOK NO/10 GAYRETTEPE BEŞİKTAŞ

Telefon1: 2122743206

Telefon2:

Fax: 212 2743259

Web: www.altayguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:127 (Yönetici:16 | Memur:8 | İşçi:103
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya,hollanda

Günümüz çalışma ve iş hayatında önemli bir yer işgal eden güvenlik sektörü, iş yerlerinde yönetim kadroları için büyük bir külfettir. İnsan sağlığını doğrudan etkileyen bu hizmeti, kalite bilinci ve sürekli eğitimle yetiştirilmiş uzman bir kadroyla sizlerin isteklerine sunmaktayız.

Profesyonel işletme anlayışı içerisinde her firma kendi faaliyet konusu üzerinde uzmanlaşmalıdır. Biz de ALTAY olarak kendi projelerimizi başarı ile yürüten bir hizmet anlayışı bilincinde sizlerin hizmetlerinize talip olduğumuzu bildiririz.

Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesiyle başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü bünyemizde barındırmak ve istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkân tanımak ve işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak, Altay firması olarak çalışmalarımızın devamlılığını sağlamak için seçtiğimiz yoldur.

Bizler günlük ve genel hizmetimizin tam yapılması noktasında misyon ve vizyonumuz ile çalışma veriminin artacağına inanmaktayız. Bu inançla hizmetimizin size tertemiz bir çevre, huzurlu bir çalışma atmosferi olarak geri döneceğini belirtmek isteriz. Sunulan hizmetler de, belirlenen kalite politikasına uygunluğunun takibi, Altay Yönetimi'nin taahhüdü ve güvencesi altındadır.

Birlikte çalışma isteği ve arzusu ile işlerinizde başarılar dileriz.
Yakın Koruma
Eğitim Merkezleri Koruma
Askeri Tesis ve Askeri Konvoyları Koruma
Emniyet Tesisleri Koruma
Spor Müsabakaları Güvenliği
Yerleşim Merkezleri Koruma
Sanayi Tesisleri Koruma
İbadet Yerleri Koruma
Yabancı Tesisleri Koruma Anti Sabotaj
Elektronik Güvenlik


Ürün ve Hizmetler

özel güvenlik ve koruma hizmetleri

# # # # #