PROFJEN JENERATÖR- Jeneratör


Yavuz Selim cad.No:1/A Çamdibi/İZMİR

Telefon1: 0(232)4862119

Telefon2: 0(232)4590939

Fax: 0(232)4862127

Web: www.profjen.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:--

2004 yılı Mart ayında profesyonel jeneratörcülük anlayışıyla kurulmuş olan Profjen Jeneratör, gelişen teknoloji ile sorunlarınızı en kısa sürede çözmeyi amaçlarken, 7 gün 24 saat prensibiyle de müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemektedir.PROFJEN JENERATÖR 2007 YILINDA %100 YERLİ VE KALİTELİ JENERATÖR ÜRETİMİNE BAŞLAMIŞ OLUP, DÜNYA STANDARTLARINDAKİ EN SESSİZ JENERATÖR KABİNLERİ İMAL ETMEKTEDİR.
Yıllardır hiç azalmadan tazelenen bir enerjiyle jeneratör konusunda istikrarlı yapısını sürdüren Profjen Jeneratör,yaşam kalitesini arttırmak amaçlı kendini geliştirerek, her marka jeneratörün bakım, arıza, montaj, demontaj,2. el jeneratör satışları, kısa sürede yedek parça temini, jeneratör pano imalatı, alternatör sarım ve izolasyon işleri ile bakım ve arızalarda tüm fonksiyon testlerini profesyonelce yaparak kalitesini ispatlayıp,Türkiyenin bölgesel olarak en büyük jeneratör servis firması olmayı başarmıştır.
Ege ve Akdeniz bölgesinde, satış ve servis hizmeti ile kamu ve özel sektörde yerini alan PROFJEN JENERATÖR acil arızalarda, arızanın en kısa zamanda giderilmesi ve müşteri memnuniyetini görev olarak benimsemiş satış ve servis konusunda müşteri portföyünü her geçen gün genişleterek profesyonelliğini ortaya koymuştur. TSE Hizmet Yeri Yeterlilik belgesiyle kalite anlayışını dünya standartlarına çıkaran Profjen Jeneratör konusunda ki 10 yılı aşkın tecrübeye sahip ekip liderleri ve 4 adet servis aracıyla hizmette sınır tanımamaktadır.

Siz, profesyonel bir firmayla çalışmak istemez misiniz?

Güçlü referanslarımız için lütfen arayınız.


Ürün ve Hizmetler

Jeneratör ile ilgili A-Z'ye tüm ürünler

# # # # #