Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » DENİZLİ Danışmanlık hizmetleri » Safiye TINGIR Yurtdışı Eğitim- Danışmanlık, Tercüme, Yurtdışı Eğitim

Safiye TINGIR Yurtdışı Eğitim- Danışmanlık, Tercüme, Yurtdışı Eğitim


Denizli Çarşısı no : 139

Telefon1: 0258 241 34 46

Telefon2:

Fax: 02582413549

Web: www.agdenizli.com/hizmetlerimiz.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yurtdışı Eğitim ve Tercüme Çeviri
HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

21. yüzyılda bilgiye ulaşabilmek için en önemli araçlardan biri de dünya iletişim dili olarak kabul edilen İngilizce'dir...

Yurt dışındaki birçok okulun Türkiye temsilciliğini yapan Armada Grandee Safiye TINGIR Yurtdışı Eğitim ve Çeviri Hizmetleri Danışmanlığı, yurtdışında eğitim almak ve deneyim kazanmak isteyenlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada olmak üzere dünyanın değişik ülkelerinde yabancı dil kursları, staj, sertifika ve kültürel değişim programlarına katılmak, lisans ve yüksek lisans eğitimi almak isteyen öğrenci ve iş adamlarına alternatif okullarla birlikte bilgiler sunmak, kayıt, vize, konaklama, ulaşım ve bilet temini gibi konularda yardımcı olmak temel amaçtır.

Armada Grandee Safiye TINGIR Yurtdışı Eğitim ve Çeviri Hizmetleri Danışmanlığı, Yurtdışı Eğitim konusunda uzman danışman kadrosu ile istek ve beklentilerinize uygun olarak yurtdışında okul ve program seçiminden eğitiminizi tamamlayıncaya kadar sizinle bir yolculuğa çıkacak ve deneyimini sizinle paylaşacaktır.

Yurtdışı Eğitim ve Çeviri Hizmetleri uzun yıllar birikim,tecrübe istemektedir.Biz,Yurtdışı Eğitim ve Çeviri Hizmetleri konusunda bildiklerimizi sizinle her zaman paylaşmaya hazırız.

Yurtdışı Eğitim ve Çeviri Hizmetlerinde güven duymak istiyorsanız mutlaka bizi arayın.

Armada Grandee Safiye TINGIR Yurtdışı Eğitim ve Çeviri Hizmetleri olarak hizmetlerimiz kısaca aşağıdaki gibidir.

Hizmetlerimiz kısaca Yurtdışı Dil okulları,Green Card Başvuruları,Work and Travel,Tercümanlık,Çeviri Hizmetleri,Vize takibi,Sertifika Programları,Staj Programları,Yaz Kampları,Üniversite yerleştirmeleridir.

Armada Grandee Safiye TINGIR Yurtdışı Eğitim ve Çeviri Hizmetleri

www.agdenizli.com info@agdenizli.com
www.onlinetercumanlik.com info@onlinetercumanlik.com


Ürün ve Hizmetler


# # # # #