Gensat- Otopark Bariyer Sistemleri


İnkilap Mah. Küçüksu Cad. No:49/A

Telefon1: 0216 632 10 30

Telefon2: 0216 632 10 40

Fax: 0216 632 10 99

Web: www.gensat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gensat LTD. 1993 yılında uydu sistemleri sektöründe imalat ve proje taahüt faaliyetleri göstermek amacıyla kurulmuştur. Gensat LTD. Türkiye’de ve yurtdışında önemli projelere imza atmıştır.

Gensat LTD. 1997 yılından itibaren Güvenlik sistemleri ve bina otomasyonu konusunda komple çözümler üretmeye başlamıştır. Gelen talepler arasında otopark otomasyonu önemli bir yer tutmaya başladığında, farklı markalarla işbirliği yaparak otopark otomasyonu konusunda tecrübe edinmiştir.

Bu süreçte ithal veya yerli markaların yaratmış olduğu mekanik, elektromekanik sorunların çözümlerini kendi bünyesinde üretmeye çaba göstermiştir. 1999 yılında ise uygulamada görmüş olduğu aksaklıkları ortadan kaldırabilmek için Gensat LTD. olarak kendi otopark bariyer sistemlerini üretmeye karar vermiştir.

Sadece kendi uygulamalarında ve yurtdışında proje yapan birkaç çözüm ortağına yönelik yapmış olduğu özel üretimlerin kendini ispat etmesi ve pazardan gelen talepler doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında temsilcilikler verme kararı almıştır.

2007 yılına gelindiğinde 14 yıllık proje ,taahüt ve imalat tecrübesinin ardından sadece üretime odaklanarak, üstün özelliklere sahip otopark otomasyon sistemlerini Cross markası ile üretmeye başlamıştır.Tümüyle patentli olan üstün özellikleri ile otopark bariyer sistemleri sektörüne yeni bir soluk getirmiştir.

Sürekli olarak geliştirdiği ürün yelpazesine Dünya’da ilk defa yapılan uygulamalar ile yeni modeller eklemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Otopark Bariyer Sistemleri

# # # # #