Anasayfa » Basın ve Medya » İSTANBUL Basın ve Medya » TAŞIMACILIK DERGİSİ- taşımacılık, otomotiv sektörü

TAŞIMACILIK DERGİSİ- taşımacılık, otomotiv sektörü


İZMEN SİTESİ A2 BLOK KAT:2 DAİRE:13 ŞİŞLİ-İSTANBUL

Telefon1: 0212.2173490

Telefon2:

Fax: 0212.2106291

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yayın hayatında 7. yılına merhaba diyen taşımacılık ve otomotiv sektörünün saygın yayın organı TAŞIMACILIK DERGİSİ; sektörel yayıncılık sorumluluk ve anlayışı içerisinde hedef kitlesine açılımlar sunmaya devam ediyor.
Dinamik ve gelişmeye açık Türkiye pazarına sunulan yeni araç, donanım, hizmet ve teknolojileri sayfaları aracılığı ile sektör mensupları ve okurlarına taşıyan TAŞIMACILIK DERGİSİ; ülkemizin AB bütünleşme sürecine paralel gelişmekte olan sektörel uyum çalışmalarını da bünyesinde barındıran konsept çalışmalarla her 2 ayda bir 10 bin adet olarak sektörle buluşuyor.
Masaüstü yayın olma özelliği ile reel tirajının çok üzerinde bir etkiye sahip olan, bilgilendirici haber ve dosyalarıyla sektöre ışık tutan TAŞIMACILIK DERGİSİ; sektöre ürün ve hizmet sunan sektörün saygın şirketlerinin yanı sıra, sektörel kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile birlikte sektör derneklerinin mensuplarına da kesintisiz ulaştırılmaktadır.
Ayrıca İstanbul Otogarı, gümrükler, İnönü Stadyumu, nakliyat ambarları, sanayi siteleri gibi ticari araç üreticileri ve sektör tedarikçilerinden oluşan reklam verenlerimizin nihai tüketicileri konumunda bulunan hedef kitleye ÜCRETSİZ olarak ulaştırmakta olduğumuz TAŞIMACILIK DERGİSİ 2007 yılında da yeni atılım ve sektörel hedeflerle taşımacılık ve otomotiv sektörüne hizmetlerini sürdürecektir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #