TİM ÖZEL GÜVENLİK KORUMA HİZMETLERİ LTD.ŞTİ


Y.Dudullu alemdağ Cad.No:746 Kat:1 Daire:2 Ümraniye

Telefon1: 0216 540 92 40

Telefon2:

Fax: 0216 540 92 41

Web: www.timguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1999 yılında kurulmuş olmasına karşılık geniş ve profesyenel elaman kadrosu, partner firmaları güçlü sermayesi ile hizmet yarışın\'da yerini alarak kapsamlı ve büyük her türlü projelere imza atabilecek elektrik ve elektronik güvenlik sistemlerimizle tesislere kendi sistemlerimizi monte edebilir, işletmelerin talebleri doğrultusunda kredili ve taksitli ödeme imkanarı kolaylığıda sağlamaktayız.

Güvenlik Personeli Hizmetleri
Güvenlik memurlarımız çalışma ortamınızın ve kurumsal değerlerinizin korunması amacı ile Danışma, Giriş-Çıkış Kontrolü, Refakat, Devriye ve Güvenlik Sistemleri Operatörlüğü görevlerini yerine getirirler.

Hizmet verdiğimiz tesislerde görevli Güvenlik Memurlarının çalışmalarının talimat ve kurallara uygunluğunu denetlemek amacı ile operasyon biriminden bağımsız insan kaynakları bünyesinde oluşturulmuş bulunan denetim ekibi gece ve hafta sonları da dahil olmak üzere habersiz zamanlarda ve değişen periyodlarda denetimler yapar.

Elektrik ve Elektronik Güvenlik Sistemleri
Tesislerinizin belirlenmiş iç ve dış cephelerinin güvenliği, access kartlı geçiş, yangın algılama, CCTV sistemleri ve hırsız alarm sistemleri, çevre güvenlik sistemleri,otomatik kapı sistemleri, bariyer ve otopark sistemleri, kapı geçiş sistemleridir. Tüm sistemler Teknik Hizmetler Bölümü tarafından projelendirilip monte edilip ve periyodik bakımları yapılır, hata oranını minumum\'a düşürecek ve tesisi aksatmayacak durumda teknik personel görevlisi oluşacak arızalara karşı her an hazır tutulmaktadır.


Mobil Devriye Hizmetleri
Tesislerinizin gece ve gündüz kontrolleri, Tim güvenlik Mobil Devriye ekipleri tarafından belirsiz zamanlarda, mutabık kalınmış sayıda yapılırlar ve durum tarafınıza rapor edilir. Buna ek olarak çağrı merkezimize gelen alarmlara günün 24 saati bu ekipler müdahale eder ve ilgili noktalara haber verirler.


Eğitim Danışmanlığı
Gerek bünyenizde görev yapan Güvenlik Ekibi gerekse de üniformalı personeliz için, Temel Güvenlik, İhtisas, Yangın Emniyeti ve İlk Yardım konularında uzman eğitmenler tarafından interaktif yöntem kullanılarak verilmektedir.

Geçici Güvenlik Hizmetleri
Güvenlik İhtiyacınızın arttığı özel toplantılar, açılışlar, konferanslar, toplu geziler, tatil ve eğlence merkezleri,plaj merkezleri, alış-veriş mekanları, spor organizasyonları, konser ve sergi gibi organizasyonlarınızda davetsiz misafirlere ya da istenmeye maddelere karşı


Ürün ve Hizmetler


# # # # #