Anasayfa » Dekorasyon ve iç dekorasyon » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Dekorasyon ve iç dekorasyon » ARCA RAF VE ASKI SİSTEMLERİ PASLANMAZ MAĞAZA DEKORASYON EKİPMANLARI TASARIM & UYGULAMA

ARCA RAF VE ASKI SİSTEMLERİ PASLANMAZ MAĞAZA DEKORASYON EKİPMANLARI TASARIM & UYGULAMA


g-7 sokak no :98 ferhatpaşa samandıra kartal

Telefon1: 0216 661 40 21

Telefon2: 0 216 661 40 22

Fax: 0216 661 40 22

Web: www.arcaraf.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:hollanda , romanya, rusya



ARCA RAF VE ASKI SİSTEMLERİ MAĞAZA DEKORASYON FİRMA PROFİLİ



Arca metal; tekstil sektörlerinde paslanmaz ve kaplama üzerinde kullanmak istedikleri her türlü ürünlerin hizmetine 1990 yılında Mustafa Ercan tarafından kurulmasıyla başlamıştır.
Yapmış olduğu işler sayesinde sermayesini kısa sürede arttırıp müşterilerine 600m2 alandaki imalathanesi ve500m2 Ferhatpaşa Showroom’larıyla hizmet vermektedir. Çalışmalarında hedef olarak, kalite ve işçilikten ödün vermeden sınır tanımaksızın her sektöre hitap edebilmeyi benimsemişlerdir. Çalışma alanları arasında; Mağaza dekorasyonu, askı ve raf sistemleri,teşhir bankoları merdiven küpeştesi paslanmaz kolon kaplaması ve her türlü mimari tasarım uygulamaları yer almaktadır.
Uzman kadrosuyla Tekstil sektörünün önde gelen firmalarıyla uzun yıllardır çalışmakta ,Mağaza dekorasyon paslanmaz banko,raf,askı ve teşhir sistemleri, paslanmaz cephe sistemleri ,özel mimari tasarımlar konularında hizmet vermektedir.Sektörün birçok önde gelen mimari firmalarıyla çalışmalar yapmakta ve onların isteklerine cevap vermektedir.
Arca metal ’in hedefleri arasında Avrupa ve Asya pazarına açılmak ve sektörle ilgili iş tecrübesini ve kalitesini bu pazara yaymaktır.Mimarlıklar vasıtasıyla Avrupa ve Asya’da birkaç ülkeye hizmet vermiş,bu sayede çeşitli yenilikler keşfetmiş,bu yenilikleri kendi branşına aşılayarak hizmetlerine hizmet katmaktadır...


























Ürün ve Hizmetler

Askı ve Raf Sistemleri İmalatı

# # # # #