YILDIZ OFİS MOBİLYA


kağıthane cad. no:23 çağlayan-ist

Telefon1: 2122954897

Telefon2: 2122953624

Fax: 2122954979

Web: www.yildizofis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

YILDIZ OFİS 1990 yılında özel bir kuruluş olarak İstanbul’da kurulmuş modern ve fonksiyonel ofis mobilyası üretiminde uzmanlaşmış bir kurumdur.

Teknolojik açıdan ileri seviyede makinelere ve yüksek kalitede kalifiye elemana sahip olan firmamızın tüm üretim işlemi numaralı şekilde giden kontrollü makinelere dayalıdır buda kusursuz ölçü doğrulama ve yüksek kalitede ürünleri garanti eder.

Bizim sunduğumuz sadece bitmiş ürün değil,aynı zamanda ürünün kompleks tasarımı , dekorasyon,ihtiyaçların analizi,proje çalışması, sevkiyat ve montajını da kapsamakta.

Koleksiyonumuzu evrensel olarak tasarlanmış,esnek ve değiştirilebilir eklenebilen parçalar,üniteler,dolaplar,kesonlar,paneller temel sistemi tamamlayan parçalar olarak dizayn edilmişlerdir.aynı zamanda standart ürünlerimiz dışında özel projelerdeki mobilyalarıda üretme kapasitesine sahibiz.özel projeli ürünlerinizi üretme konusunda da oldukça esnek,hızlı ve etkili bir süreç izlemekteyiz.

Bizler üretmenin tek başına yeterli olmayacağı anlayışı içerisinde, ürettiğimiz mamullerin her aşamada hammadeden-montajına ve servis hizmetini kadar KALİTELİ olması için çalışmaktayız. Bu çerçevede firmamızın sahip olduğu kalite Belgeleri
-ISO 9001:2000 (TÜV-SÜD)
-TSE İMALATA YETERLİLİK
-TSE HİZMET YERİ YETERLİLİK
-TSE SATIŞ SONRASI SERVİS YETERLİLİK
-SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI ÜRÜN GARANTİ BELGESİ





Ürün ve Hizmetler

ofis mobilya üretim ve satış

# # # # #