Yılmaz Ofis Mobilya


Sarıgül Sokak 2 SITELER

Telefon1: 0 312 351 25 25

Telefon2: 0 533 662 74 88

Fax: 0 312 353 34 10

Web: www.yilmazburo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara siteler bölgesinde bulunan firmamız ofis mobilya imalatı yapmaktadır,mobilya katalogumuzda bulunan ve % 100 kendi üretimimiz olan oturma grupları & masa takımlarını bulabileceğiniz gibi, yerli büro üreticilerinden olan Bürosit ve Goldsit koltuk üretim şirketlerinin koltuk modellerini bulabilirsiniz.
Ankara Siteler bölgesinde moduler ve portatif ofis mobilyası imalat ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren bir firma tanıtım sitesi.
Ürünleri :
- Ofis Masaları
- Makam Masaları
- Yönetici Masaları
- Çalışma Masaları
- Personel Masaları
- Toplantı Masaları
- Çoklu Çalışma Masaları
- Banko Mobilya
- Bilgisayar Masaları
- Ofis Dosya Dolapları
- Ofis Koltukları
- Makam Koltukları
- Müdür Koltukları
- Personel Koltukları
- Çalışma Koltukları
- Bilgisayar Koltukları
- Ofis Kanepeleri
- Bekleme Koltukları
- Konferans Koltukları
- Lobi Koltukları
- Soyunma Dolapları
- Okul Sıraları
- Sandalye
- Askılık
- Dilsiz Uşak ...


Ürün ve Hizmetler


Makam Masaları
Ankara siteler bölgesinde kaliteli ahşap malzeme üzerine lake cila ile kaplanarak yönetici tarzı odaların tefrişatında kullanılmakta olan makam masa takımları , masa , etajer , konsol , sehpadan oluşmaktadır.
Bilgisayar Koltukları
Ankara siteler bölgesinde üretimini yaptığımız bilgisayar çalışma koltuklarına ek olarak bürosit ve goldsit marka bilgisayar koltuklarının da satışını yapmaktayız.
Toplantı Masaları
Ankara siteler bölgesinde üretimini yapmakta olduğumuz metal ayaklı yada perdeli tarzda , ahşap suntalam yada laminat ,orta kısmında deri sümenli toplantı masaları
Ofis Masaları
Ankara siteler bölgesinde kaliteli ahşap malzemeden imal edilmekte olan ofis makam masaları,yönetici tarzı odaların tefrişatında kullanılmakta olup konsol , keson , etajer ve sehpadan oluşmaktadır.
Personel Masaları
Ankara siteler bölgesinde cnc makinelerinde seri olarak üretilmekte olan suntalam yada laminat malzemeden imal edilen ergonomik ve moduler ofis personel çalışma masa takımları.
Çoklu Çalışma Masaları
Ankara siteler bölgesinde cnc makinelerinde seri olarak üretilmekte olan suntalam yada laminat malzemeden imal edilen ikili, üçlü yada dört oturum ofis personel çalışma masaları, bölme panel sistemleri
Resepsiyon Banko Mobilya
Ankara siteler bölgesinde cnc makinelerinde seri olarak üretilmekte olan suntalam yada laminat malzemeden imal edilen danışma masaları,resepsiyon banko mobilyaları
Okul Sıraları
Ankara siteler bölgesinde çizilmez werzalit malzemeden üretilmekte olan tekli ve ikili okul öğrenci sıraları, dershane ,kurs tarzı eğitim alanlarında kullanılmaktadır.
moduler ve portatif ofis mobilyaları imalat ve pazarlaması

#ofis mobilyaları #büro mobilyaları #ofis masaları #büro masaları #ofis koltukları


Benzer Firmalar