TELESER İLETİŞİM


ULUS

Telefon1: 0312 3101089

Telefon2:

Fax: 0312 3109336

Web: www.teleseriletisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TELESER İŞLETİSİM’in ana faaliyeti olan telekomünikasyon konusuna bağlı olarak;

- PHİLİPS, LG, TELESİS ve KAREL santrallarının satış, Montaj, bakım onarım, teknik hizmet ve alt yapı işleri

- TELESİS ve KAREL marka santralların 2. el satış ve alımı.

- Kiralık Telefon santralı hizmetleri.

- Üretici firmaların çok yüksek ücretlerle yaptığı arızalı kart onarımlarına alternatif olarak çok uygun ücretlerle TELESİS ve KAREL santral kartlarının tamiri.

- Santrallar için kendi tasarımımız olan Beklemede müzik devreleri üretimi.

- UMTH hizmetleri

- Voip uygulamaları

- Güvenlik Kamera



Ürün ve Hizmetler


PX24 U-M
PX24u SAYISAL IP TELEFON SANTRALLARI Dünden Yarına İletişim Bizim İşimiz Caller ID`li aboneler Caller ID algılayan dış hatlar Sabit telefonlar için SMS kısa mesaj desteği Sayısal aboneler IP dış hatlar IP aboneler (Kablolu / Wi-Fi / Dect) Tek sistemde hem H.323 hem de SIP VoIP çağrılar için AES256 kriptolama DVR (Ses Kayıt Donanımı) Kişisel görüşme (konuşma) kaydı Otomatik görüşme (konuşma) kaydı Robot operatör Sesli posta (Voice Mail) Yüzlerce abone özelliği CTI, PC-kons
PX24
PX24x PX24x SAYISAL IP TELEFON SANTRALLARI Dünden Yarına İletişim Bizim İşimiz Caller ID`li aboneler Caller ID algılayan dış hatlar Sabit telefonlar için SMS kısa mesaj desteği Sayısal aboneler BRI ISDN abone ve dış hatlar PRI ISDN dış hatlar (NT ve TE desteği) E1 hatlar ve onlarca sinyalleşme desteği E&M dış hatlar IP dış hatlar IP aboneler (Kablolu / Wi-Fi / Dect) Tek sistemde hem H.323 hem de SIP VoIP çağrılar için AES256 kriptolama DVR (Ses Kayıt Donanımı) Kişisel g
Ofex 4 Harici 12 Dahili telefon Santralı
4 Harici 12 Dahili aboneli telefon Santralı. Kart İlavesiyle Toplam 12 harici 48 aboneye artabilir. İlave ücretle entegre robot operator - Sesli karşılama yapılabilir.
OFEX
Telesis marka Ofex1-2 model 4 harici 12 dahili abone kapasiteli telefon santralı 50 TL ilave ücretle 6 Abone olarak toplam kapasite 48 aboneye kadar artabilir. 50 ilave ücretle karşılama mesajı eklenebilir.
Telefon Santralları satış ve tamiri

# # # # #