Lolipop Cocuk Evi


4. Gazeteciler Sitesi Sedir Sok No: 25/2 Levent

Telefon1: 02122804383

Telefon2:

Fax: 02123514102

Web: www.lolipopum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Levent'teki 3 katli yuvamiz çocuklarimiza özel dizayn edilmiş olup, ister evinizden ister iş yerinizden canlı yayınla cocugunuzla berabersiziniz. Sizleri uygun ödeme koşullarindaki, uzman öğretmen kadrosuna sahip şeker mi şeker yuvamiza bekliyoruz:))

Hakkımızda

Gürültüden ve trafikten uzak, güvenli ve ulaşım açısından ideal bir yer olan 3 katlı yuvamızın, her metrekaresi çocuklarımıza özel olarak dizayn edildi. Meyve ve palmiye ağaçlarının olduğu bahçemizle çocuklarımıza ferah ve sağlıklı bir ortam sunduk.

Eğitim Modelimiz

LOLİPOP, eğitim, güven ve eğlenceyi birleştirerek araştırmacı, yaratıcı ve sorgulayıcı kimlikler yaratmayı amaçladı. Unutmamak gerekir ki ağaç yaşken eğilir.

Etkinlikler

İngilizce
Tiyatro ve Drama
Bale
Modern Danslar
Halk Oyunları
Resim ve Yaratıcılık Çalışmaları
Seramik Çalışmaları
Ritmik Jimnastik
Eğitici ve Eğlendirici Oyunlar

Güvenlik

Kendine sonsuz güveni olan LOLİPOP, tüm velileri istedikleri zaman çocuklarıyla bir araya getiriyor. Binamıza yerleştirilmiş kamera sistemiyle ister evinizden ister iş yerinizden bir tıkla yuvamızı görebilirsiniz.

Pedagojik Destek

Ulu Önder Atatürk'ün; Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olacaktır; sözünü kendine benimsemiş olan LOLİPOP, uzman psikolojik danışmanımızdan pedagojik destek alarak anne-baba-çocuk ilişkilerini daha sağlam temellere atma hedefini gütmektedir.


Adres: 4. Gazeteciler Sitesi, Levent Mah, Sedir Sok, A Blok 25/2 Levent
istanbul 34330


Ürün ve Hizmetler


# # # # #