ALTINTAŞ ISI SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.


ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 7. CAD. NO:33

Telefon1: 0424 224 21 11

Telefon2:

Fax: 0 (424) 225 21 24

Web: www.altintasisi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970\'Lİ YILLARDAN BERİ
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Birikim ve tecrübelerini geleceği kucaklayan yatırımlarla güçlendiren Altıntaş Isı, modem üretim tesisleriyle sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmuştur.

Kati, sıvı ve gaz olmak üzere farklı yakıt tiplerine uygun, yüksek verimli Sıcak su ve buhar kazanları, kat kaloriferleri, eşanjör, serpantinli ve çift cidarlı boyler, yakıt ve hidrofor tankı, sıvama ve bombe üretimlerini başarıyla gerçekleştiren Altıntaş Isı, Projeden taahhüde, teknik servisten, bakım hizmetlerine kadar farklı ihtiyaçlara çağdaş üretim teknikleriyle cevap veren güçlü bir altyapıya sahiptir.

Altıntaş Isı, üretim ve satış sonrası hizmetlerdeki kalite ve urun garantisiyle bugün milyonların tercih ettiği bir markadır.

Sahip olduğu ISO 9001-TSE ve CE standartlarıyla müşterilerine sunduğu kalite ve güven belgelemektedir.

Gelişime açık, yeniliği takip eden kurum kimliğiyle ar-ge çalışmalarına yatırım yapmakta, üretim kalitesinin gelişimine düzen göstermektedir.

Avrupa standartlarında ürettiği yüksek basınçlı, kızgın su ve buhar kazanlarıyla sektöründeki tecrübesini uluslararası piyasaya taşmaktadır.

Isı sektöründe Türkiye\'nin önde gelen markalan arasında yer alan Altıntaş la, bugün özel ve resmi birçok kurum tarafından tercih edilen bir isim haline gelmiştir.

Ereğli Demir çelik fabrikaları, 2. Ordu Komutanlığı, 8Kolordu Komutanlığı, Elazığ Asker Hastanesi, Malatya ve Diyarbakır Ana Jet Us Komutanlıkları, Malatya Ulaştırma Er Eğitim Alay Komutanlığı, Elazığ, Tunceli, Bingöl Emniyet Müdürlükleri gibi stratejik öneme sahip kurumların yanı sıra sayısız Toplu konut, hastane ve kooperatiflerin ısı çözümlerinin altında Altıntaş imzası bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ısıtma ve soğutma sistemleri/kalorifer kazanları

# # # # #


Benzer Firmalar