San Güvenlik Teknolojileri


Gençlik Mah. Tevfik Işık Cad. Tüsüz Apt. Kat.1Dr.3

Telefon1: 02422412110

Telefon2: 02422412112

Fax: 02422412112

Web: www.sanguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

SAN GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ hayatın her alanında önemli konulardan biri olan güvenlik ihtiyacı için 2004 yılı itibari ile faaliyetine başlamıştır. Geçen süre içerisinde sektörün genişlemesi ve ilerlemesi için gereken bütün eforu deneyimi ile birleştirerek müşteri odaklı memnuniyet politikasını sürdürmeye devam etmektedir.

Hemen her fırsatta gururla ifade ediyoruz ki ürün ve hizmet kalitemizi uluslararası standartlara taşırken; bize ivme kazandıran gücü sizlerden alıyor ve her türlü güvenlik ihtiyacınıza elektronik çözümler sunuyoruz...

Ürün geliştirme çalışmalarımızı yaparken öncelikli olarak uluslararası standartları takip ediyor siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre uyarlıyoruz. Başlıca hedefimiz ürün ve hizmet kalitemizi sizlere maksimum fayda sağlayacak düzeye çıkarmaktır.

Sadece ürün satmanın yeterli olmayacağının bilincinde bir firma olarak kurulum ve kullanım aşamasında ve sonrasında konusunda uzman kadromuz dahilinde sizlere en iyi hizmet ve ürün garantisini vermekten gurur duyuyoruz.

SAN çatısı altında toplanan bütün değişik marka ve ürünler SAN GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ garantisi ve güvencesi altındadır.

Deneyimli ve konusunda uzman kadromuz SAN güvencesini ve ne kadar doğru karar verdiğinizi hissettirebilmek amacıyla her zaman hizmetinizdedir.

SAN GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ


Ürün ve Hizmetler


güvenlik sistemleri
Kamera Güvenlik Sistemlerinde Her türlü projelendirme Danışmanlık, Satış, Bilgilendirme hizmetleri Firmamız tarafından verilmektedir.Hırsız alarm sistemlerinde keşif, Projelendirme, Kurulum işlemleri tarafımızdan en profesyonel şekilde yapılmaktadır. Hırsız ihbar sistemlerinde keşif büyük önem taşır ve bunu bilerek Profesyonel güvenlik uzmanlarımız sizin güvenliğiniz için en uygun keşfi çıkartacaklar ve sistem kurulumunu gerçekleştireceklerdir.
Elektronik Güvenlik Cihazları

#guvenlik sistemi antalya #kamera sistemi antalya #alarm sistemi antalya #kamera güvenlik #alarm güvenlik


Benzer Firmalar