Dinamik Klima Isitma Ve Sogutma Sistemleri


Kartal

Telefon1: 0 216 552 97 67

Telefon2:

Fax: 0 216 552 97 68

Web: www.dinamik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, 1989 yılında kurulan ve havalandırma işleri yapan Güçlü Klima\'nın devamı olarak Dinamik Isıtma Soğutma Klima Havalandırma İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd.Şti. 1995 yılında kurulmuştur.

Dinamik, klima - havalandırma, ısıtma - soğutma sistemleri, alçak- yüksek basınçlı buhar sistemleri, yangın söndürme tesisatları, temiz ve pissu tesisatları, bina otomasyon sistemleri konularında uzmanlaşmış ve teknolojik gelişmeleri takip ederek yaptığı tesislerde başarı ile uygulamıştır.Kuruluşumuzun elemanları olan mühendis, teknisyen ve işçileri yaklaşık 18 yıl boyunca birçok projede birlikte çalışmış ve tecrübelenmiştir.

Büyük tecrübesi ile Dinamik yurtiçi ve yurtdışında birçok projeyi başarı ile tamamlamıştır.HSBC Bank, Akbank Şubeleri, Cıty Bank Şubeleri, İş Bankası, Koçbank, TEB Şubeleri, Migros Mağazaları, Şok Mağazaları, Mc Donald\'s gibi tanınmış firmalara hizmet verilmektedir. Siemens A.Ş \'nin mekanik tesisat taahüüt ve uygulamaları devam etmekte olup, Koray İnşaat A.Ş ile Yapı Kredi Şubeleri mekanik taahhüt işlerine devam etmekteyiz.

Yurtdışında Rusya Federasyonu\' nda tamamlamış olduğumuz işler ile birlikte, Kazakistan da işmerkezi, konut ve otel projelerine ait mekanik taahhüt uygulamalarımız devam etmektedir.

Dinamik bugüne kadar bütün taahhütlerini başarı ile zamanında ve en iyi kalitede bitirmiş olup, hatta bazı projeleri teslim süresinden önce tamamlamıştır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar