A2 mühendislik


Babalik mah.Yahya çavuş sk.İnal işhani kat:2 no:201

Telefon1: 0332 321 02 58

Telefon2:

Fax: 0332 321 02 58

Web: www.a2muhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz, Bilgi Teknolojilerinde yer alan; Yazılım Üretimi, Donanım ve Altyapı Kurulumu, Müşteri Destek, Danışmanlık, Projelendirme, Hizmet Özelleştirmesi alanlarında entegratör bir firma olarak, aranan, güvenilir politikası olarak benimsemiştir.

Vizyon Katılımcı ve paylaşıma açık insan değerlerinden yola çıkarak, \'Doğru bilgi, doğru zamanda, doğru yerde olmadığı müddetçe o bilginin değeri yoktur\' vizyonuyla hareket eden A2 mühendislik hedefi, özel sektörün doğru bilgiye en kısa zamanda ulaşmasını sağlamak ve müşteriler tarafından tercih edilen bir şirket olmaktır. Hedefimiz, hizmete odaklanmış başarılı insanları etkileyecek, heyecanlandıracak ve bağlayacak bir kurum kültürü oluşturmaktır.

Performans Yönetimi Şirketimizde, kişilerin kendi gelişimleri için sorumluluk almaları esasına dayalı, hedef ve yetkinlikleri birlikte içeren bir performans değerlendirme sistemi uygulanmaktadır. Kariyer planlamalarında , görev veya bölüm değişikliklerinde, ücret ayarlamalarında, eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesinde performans değerlendirme sonuçları en önemli rolü oynamaktadır.

Adresimiz Babalık Mah. İnal İşhanı kat 2 no:201 Selçuklu/KONYA
Tel:0332 321 02 58


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar