SADİRLER ELEKTRİK


Merkez: Alınteri Bulvarı Ostim İş Merkezleri D Blok No 15 Ostim/ANK Fabrika :İvedik Organize Sanayii 30.Cad.No:21 Ostim/ ANK

Telefon1: 03123950301

Telefon2: 03123950302

Fax: 03123950633

Web: www.sadirler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SADİRLER ELEKTRİK OG/AG anahtarlama tesislerinin tüm ihtiyaçlarının üretimi üzerine uzmanlaşmış, Transformatör Merkezleri ; OG Hücreleri ; D/H AG Panoları ; Koruma Kumanda Panoları üretimi ve şantiyelerde taahhüt işleri üzerine uzmanlaşmış sistem ve kadroya sahip bir firmadır.
SADİRLER ELEKTRİK standart üretiminin dışında, müşterilerden gelen talep doğrultusunda, istenilen ürünleri, tecrübeli mühendis kadrosu ve teknik personeli ile kaliteli ve eksiksiz olarak üretmektedir.
Çalışmalarımızda daima kalite, işin doğruluğu ve en üst düzeyde müşteri memnuniyeti ön planda tutulmuş ve bu kurallardan ödün vermemek her SADİRLER ELEKTRİK personeli tarafından temel ilke olarak kabul edilmiştir
.Müşteri kitlemiz öncelikle yatırıma dönük endüstriyel tesisler, kamu işletmeleri, inşaat sektörü, makine imalatı ve müteahhit firmalarıdır. Amacımız; siz firmalarınızın konumuz ile ilgili ihtiyaçlarına lojistik ve teknik çözüm sağlamaktır.
VERDİĞİMİZ HİZMETLER
• Komple AG - OG tasarım ve projelendirme
• OG Panoları ve Harici Tip Trafo Köşkü İmalatı
• AG ve Sabit MCC Panoları İmalatı
• Otomasyon ve Scada Sistemleri
• AG-OG- Tesislerine Ait Primer ve Sekonder Montajlar,
• Test ve Devreye Alma İşleri
• AG-OG Enerji Nakil Hatları
• Aydınlatma ve Zayıf Akım Sistemleri Proje ve Montajı
• Komple Elektrik Tesisleri Bakımı
• AG-OG Kesici Bakım ve Onarımı
• Trafo Bakım
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Biz SADİRLER ELEKTRİK olarak siz müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutuyor ve çalıştığımız kişi veya kurumlar ile uzun yıllar sürecek ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Bunu sağlamak için kaliteli ürünlerin tek başına yeterli olmadığının bilincinde olarak müşterilerimize satış öncesi ve sonrası hizmetleri konusunda da yüksek standartlarda hizmet sunmaktayız.
Kullanım yeri ve amacına bağlı kabin seçenekleri, ekipman montaj aksesuarları desteği, mimari koşullara uyumlu estetik yapısıyla tasarım sınırlarını zorlayan ürün destekleri tarafımızdan verilen hizmetler arasındadır. Endüstriyel uygulamaların tümüne, güç dağıtım, motor kontrol ve otomasyon panolarını sizlerle beraber üretmekteyiz. Öncelikli hizmetlerimiz:

— Saha çalışmalarında ortak çözüm
— Partner çözümleri
— Teknik sistemlere koruyucu bakım hizmetleri
— Satış öncesi ve sonrası teknik hizmetler.
ÜRETİM YÖNTEMİMİZ
İmal ettiğimiz tüm mamullerde 1. Sınıf DKP Saç kullanılmaktadır. 4mm\'ye kadar olan tüm saçları yüksek teknoloji ürünü olan tezgâhlarda işleyerek üretim yapmaktayız.
Panolarımız teknik kadromuz tarafından bilgisayarda çizilerek, imalata hatasız olarak üretime geçer.
Kendi bünyemizde olan elektrostatik toz boya fırınında her çeşit ürün, birinci sınıf boya ve birinci sınıf işçilikle boyanmaktadır.
Ürün yelpazemizde elektrik panoları, dağıtım ve kompanzasyon panoları, aydınlatma panoları, sayaç panoları, kumanda panoları, piyano panolar ve özel imalatlar bulunmaktadır.
SLV TİPİ PANOLAR

SLV tipi tüm panolar IEC ve TS normlarına uygun olarak dahili ve har


Ürün ve Hizmetler

Komple AG - OG tasarım ve projelendirme. OG Panoları ve Harici Tip Trafo Köşkü İmalatı. AG ve Sabit MCC Panoları İmalatı Otomasyon ve Scada Sistemleri. AG-OG- Tesislerine Ait Primer ve Sekonder Montajlar, Test ve Devreye Alma

# # # # #


Benzer Firmalar