Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Gümrük işleri » OĞUZ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ

OĞUZ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ


gazeteciler sitesi yazarlar sok no:28 esentepe/istanbul

Telefon1: 0 212 2179560 (10 hat)

Telefon2:

Fax: 0 212 356 17 93

Web: www.oguzgumrukleme.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1974
Çalışan Sayısı:85 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1974 yılında kurulan firmamız bugün 85 personel ile 150 yi aşkın firmaya hizmet vermektedir.

ISO-9001-2000 kalite belgesine sahip olan firmamiz, kurumsal kimlik çalışmaları için danışmanlık firmasından hizmet almış ve yeni bir imaj ile marka olmak yolunda ciddi bir adım atmistir.

İstanbul Anadolu yakasında 3 avrupa yakasında 3 olmak üzere toplam 6 gümrükte ofis ve masa şeklinde konuşlanıp bugün İstanbul Gümrükleri Başmüdürlüğü’ne bağlı 16 gümrükte hizmet vermekteyiz. Ayrica Antalya,Izmir ve Bursa’da çozum ortagimiz bulunmaktadir.

7 motorkurye ve 9 binek oto ile İstanbul ilinin heryerine ücretsiz ulaşmaktayız.

Rekabet üstünlüğümüz hızımız olup rutin işlerde 24 saat içinde ıthalat ve ihracat faturanızı size teslim edebilmekteyiz.Özel uzmanlık gerektiren sorunlu işlerde kısa sürede çözüm üretebilen esnek yapımızla “Özel Müşterilere Özel hizmet”anlayışı içerisindeyiz.
Gerektiğinde sadece firmaya özel kurye tahsis etme veya eleman kiralama gibi hizmetlerimizde mevcuttur.

Hergün sektör ve mevzuat değişiklik ve gelişmelerini İthalat yöneticimiz takip etmekte ve anlık gelişmeleri sizlere mail olarak bilgilendirmektedir.

Gümrük hizmetlerimiz dışında çözüm ortaklarımızla nakliye antrepo hizmetinin yanında firmanızın ithal ihraç ettiği eşyalarla ilgili bakanlıklara bağlı kuruluşlardan istenen Kontrol belgesi, TSE, gözetim belgesi,ithal lisansı gibi çok sayıda ve farkli belgelerin temin edilmesini sağlamaktayız


Ürün ve Hizmetler


# # # # #