Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » MUĞLA İnşaat malzemeleri » BYKS Bodrum Yapı Kimyasalları Ltd. Şti

BYKS Bodrum Yapı Kimyasalları Ltd. Şti


cevat şakir cad no:274 Bodrum

Telefon1: 02523130346

Telefon2: 0252 3168321

Fax: 02523167232

Web: www.byks.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yunan Adaları

BODRUM'DA Kİ DEPONUZ, LOJİSTİKTE Kİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ
BASF Yapı Kimyasalları Sanayi AŞ’nin organizasyon sisteminde yer alan Bodrum, Didim ve Milas bölgelerinde YKS ürünlerinin toptan ve lojistik işlevini yerine getiren dağıtım şirketi BYKS ( Bodrum Yapı Kimyasalları Lojistik Müh. Ve İnş. Taah. Turzm. San. İth. ve İhr. Tic Ltd. Şti.) 01.01.2006 tarihi itibari ile kurulmuş ve aktif faaliyete 01.02.2006 tarihi itibari ile geçmiştir.

Bodrum merkezli olan, Bodrum’un tek dağıtım şirketi BYKS; faaliyetine YKS markasının distribütörlüğü ile başlayıp sırasıyla HEMEL, LAFARGE DALSAN ve DELTA gibi güçlü markaların toptan bayiliklerini alarak, Bodrum, Didim ve Milas’ta oluşturmuş olduğu organizasyonda sektörün öncü bayilerine lojistik sağlayarak sürdürmektedir. Sistemini bayisinin yanında olma anlayışıyla sürdüren BYKS, tüm satışlarını bayileri üzerinden gerçekleştirmektedir.

Dağıtım sisteminin büyüyen ve hızla gelişen firması BYKS; mevcut pazarı etkin kullanarak, kontrollü büyüyerek, ticari ortakları olan bayi ve tedarikçileriyle etkin iletişim içinde olarak, satış öncesi ve sonrası hizmette müşteri memnuniyetini felsefe edinerek hedeflerine doğru emin adımlarla yol almaktadır.

Büyümenin getirdiği sorumlulukların farkında olan BYKS, beşeri ve fiziki yatırımlar yapmıştır ve yapacaktır. İnsan kaynakları politikasına önem vermekte ve bu alanda da çalışanlarına yetki devri yaparak kurumsal bir anlayış gözetmektedir. Büyümek fiziki yatırımları gerekli kılmaktadır. Bu noktada etkin bir depolama sistemi (halen 700 m2 kapalı, raf sistemleri ile döşenmiş bir deposu) ve sevkiyat ağı olan BYKS, haftanın belli günleri bayilerine iki adet (3,5 tonluk ve 8,5 tonluk ) aracı ile sevkiyat yapmaktadır.

2007 yılında da hedef büyümek sloganıyla devam eden BYKS’nin hedefi güçlü markaların bayiliklerini alıp, bölge ve komşu adalarda ticaretini ve bilinirliliğini geliştirerek ulusal ve uluslar arası çapta bir marka olmaktır.




Ürün ve Hizmetler

Bodrum'daki Distribütör ve Lojistik Şirketiniz, YKS, Lafarge Dalsan, Hemel Dörken

# # # # #


Benzer Firmalar